Stoiximan Super League

«Να νικήσουν και για τον προηγούμενο προπονητή»

Άκρως επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους Χανιώτες να παίρνουν τη νίκη 2-1. Ωστόσο, το καλύτερο του φύλαγε για το τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ άλλων είπε ότι πριν το παιχνίδι είχε πει στους παίκτης του να κερδίσουν και για τον προηγούμενο προπονητή τους τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν και στο γήπεδο.

Άκρως επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους Χανιώτες να παίρνουν τη νίκη 2-1.

Ωστόσο, το καλύτερο του φύλαγε για το τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ άλλων είπε ότι πριν το παιχνίδι είχε πει στους παίκτης του να κερδίσουν και για τον προηγούμενο προπονητή τους τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν και στο γήπεδο.

«Είχα πει στα παιδιά πριν την έναρξη του αγώνα ότι πρέπει να κερδίσουν και για τον προηγούμενο προπονητή τους που έφυγε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πλατανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x