Stoiximan Super League

Λίνεν: «Κάνει κακό η μεταγραφολογία»

Ότι θα ήθελε καλύτερο υλικό στα χέρια του είναι κοινό μυστικό. Αλλά γνωρίζοντας πως τουλάχιστον για την ώρα πρέπει να πορευτεί με ό,τι διαθέτει το υπάρχον δυναμικό της ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ότι θα ήθελε καλύτερο υλικό στα χέρια του είναι κοινό μυστικό.

Αλλά γνωρίζοντας πως τουλάχιστον για την ώρα πρέπει να πορευτεί με ό,τι διαθέτει το υπάρχον δυναμικό της ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

«Πρέπει να σταματήσει άμεσα η μεταγραφολογία. Δεν κάνει καλό σε κανέναν. Δεν μας βελτιώνει σαν ομάδα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στη «Live Sport» και πρόσθεσε:

«Ίσως να επηρεάζει και κάποια από τα παιδιά που ακούνε τη μία ότι έρχεται ο ένας, ή έρχεται ο άλλος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεταγραφές, ειδικά τόσες μέρες πριν ανοίξει η αγορά. Όμως ακόμα και αν είχαμε κάτι στα... σκαριά δε θα το έλεγα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι πως αυτό που προέχει είναι το παρόν και όχι το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας κρισιμότατα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε επειγόντως βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση και τα περιθώρια στενεύουν. Το να μιλάμε λοιπόν αυτή τη στιγμή για παίκτες που ακόμα και αν τους αποκτήσουμε σήμερα δεν μπορούμε να τους υπολογίζουμε πριν την 1η Ιανουαρίου δεν έχει απολύτως κανένα νόημα».

Όσο για τους Γροντή, Κουρέλα και Νικολιά, που έχει… υποβιβάσει στη δεύτερη ομάδα, είπε: «Τους έστειλα στην U-20 όχι γιατί δεν τους πιστεύω, αλλά για να μπορέσουν να εξελιχθούν. Θέλουν δουλειά. Το κορμί τους χρειάζεται χτίσιμο, οι ικανότητές τους πρέπει να βελτιωθούν, τακτικά πρέπει να μάθουν πράγματα. Θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Αν το καταλάβουν θα είναι υπέρ τους. Μακάρι να μπορούσα να στείλω περισσότερους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x