Stoiximan Super League

Και τώρα Πανθρακικός

Μετά από δύο σερί ήττες από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ στον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε με 1-0. Πλέον ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος, καταστρώνει τα σχέδιά του για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από δύο σερί ήττες από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ στον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε με 1-0.

Πλέον ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος, καταστρώνει τα σχέδιά του για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (29/11) ο «Αναστό» είδε τους παίκτες του να μην προπονούνται, αλλά απλώς να κάνουν αποθεραπεία. Ο μοναδικός που δεν ακολούθησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ο Λάζαρος Χαριτωνίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έκανε ατομικό με το ιατρικό επιτελείο των Κρητικών να υπολογίζουν πως ο 23χρονος στόπερ θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων σε περίπου δύο εβδομάδες.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως στον αγώνα της Τετάρτης (28/11) κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών οι φίλαθλοί της συγκέντρωσαν 2.250 ευρώ. Ποσό το οποίο θα αυξήσουν στα 4.500 οι ιθύνοντες του ΟΦΗ και θα τα δώσουν στον οπαδό της ομάδας, Λευτέρη Βλαστό, που τα έχει ανάγκη για την υγεία του.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x