Stoiximan Super League

Παπαζαχαρίας: «Υπάρχει σκοπιμότητα»

Με την διαιτησία τα έβαλε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης απέναντι ατον Ατρόμητο. Ο αμυντικός των «κιτρίνων» τόνισε χαρακτηριστικά πως «κάθε Κυριακή γίνονται τα ίδια».

Με την διαιτησία τα έβαλε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης απέναντι ατον Ατρόμητο.

Ο αμυντικός των «κιτρίνων» τόνισε χαρακτηριστικά πως «κάθε Κυριακή γίνονται τα ίδια».

«Είμαστε το θύμα της αγωνιστικής με τα διαιτητικά λάθη που γίνονται. Κάθε Κυριακή γίνονται τα ίδια. Έχουμε αγανακτήσει και εμείς και οι οπαδοί μας. Γίνονται τόσο συχνά και κατά μας που νομίζω ότι δεν είναι πια άθελά τους αλλά υπάρχει κάποια σκοπιμότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x