Stoiximan Super League

«Τελικός» χωρίς Κατσικοκέρη

Δεν τον υπολογίζει πολύ και… φαίνεται. Ο Έβαλντ Λίνεν απέδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν περιλαμβάνει στα βασικά του πλάνα για την ΑΕΚ τον Νίκο Κατσικοκέρη αποκλείοντάς τον από την 18μελή αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Εκτός και οι Κορδέρο, Λαγός, Μπουγαΐδης, Τσίτας και Κουρέλλας.

Δεν τον υπολογίζει πολύ και… φαίνεται.

Ο Έβαλντ Λίνεν απέδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν περιλαμβάνει στα βασικά του πλάνα για την ΑΕΚ τον Νίκο Κατσικοκέρη αποκλείοντάς τον από την 18μελή αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (19:30).

Ο Γερμανός τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Λαγό (αδειούχος) και Μπουγαΐδη (έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο), όπως και τον τιμωρημένο Κορδέρο.

Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός και οι Τσίτας και Κουρέλας, παρότι ο πρώτος ήταν βασικός στο προηγούμενο ματς, ενώ ο δεύτερος είχε δοκιμαστεί ως αριστερό μπακ στη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Κουτρουμπής.

Σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα, ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση του αριστερού μπακ όπου πιθανώς να παίξει κατά συνθήκη ο δεξιοπόδαρος Αρκούδας, όπως και για τη μεσαία γραμμή όπου Φέτσης, Ρίκκα, Κοτσαρίδης και Γιάγκο διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Κωνσταντόπουλος αναμένεται να είναι ξανά στο τέρμα, Κοντοές και Κουτρουμπής τα στόπερ, με τον Βλάχο δεξιά στην άμυνα, οι Φούντας και Φουρτάδο θα είναι στις πτέρυγες, ενώ ο Γκερέιρο θα κινείται πίσω από τον Κατίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x