Stoiximan Super League

Το παίρνει πάνω του ο Λίνεν

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιώργο Κατίδη θα έχει ο Έβαλντ Λίνεν, πιθανότατα την Τετάρτη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά το επεισόδιο που είχε ο παίκτης με το γυμναστή της ΑΕΚ, Γιώργο Πήδουλα, και το οποίο είχε αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για το . Ποια η στάση του Ανδρέα Δημητρέλου.

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιώργο Κατίδη θα έχει ο Έβαλντ Λίνεν, πιθανότατα την Τετάρτη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά το επεισόδιο που είχε ο παίκτης με το γυμναστή της ΑΕΚ, Γιώργο Πήδουλα, και το οποίο είχε αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γερμανός προπονητής προτού τυχόν παραπέμψει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στη διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να ακούσει τις εξηγήσεις του για το περιστατικό, αλλά και για κάποια άλλα ζητήματα που αφορούν την πειθαρχία στις τάξεις της ομάδας.

Ο Λίνεν δεν θέλει να «τελειώσει» τον Κατίδη αλλά να επαναφέρει την τάξη στα αποδυτήρια της ομάδας δίχως να χάσει έναν από τους (λίγους) ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει ενημερωθεί για το συμβάν και αναμένεται στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή για να μιλήσει στους παίκτες, αλλά και στον Γιώργο Πήδουλα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα περιμένει και την επαφή του Λίνεν με τον Κατίδη για να αποφασίσουν από κοινού αν θα τιμωρηθεί ή όχι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x