Stoiximan Super League

Η «μάχη» της μεσαίας γραμμής

Την «θωράκιση» της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την αυριανή αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί ότι στα χαφ θα κριθεί η μάχη της αυριανής αναμέτρησης, αφού αυτό είναι το δυνατό σημείο των Λονδρέζων. Ο 51χρονος προπονητής αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να αποδιοργανώσει τους μέσους των «σπιρουνιών» και να μην έχουν εκείνοι την κυκλοφορία της μπάλας.

Την «θωράκιση» της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την αυριανή αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί ότι στα χαφ θα κριθεί η μάχη της αυριανής αναμέτρησης, αφού αυτό είναι το δυνατό σημείο των Λονδρέζων.

Ο 51χρονος προπονητής αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να αποδιοργανώσει τους μέσους των «σπιρουνιών» και να μην έχουν εκείνοι την κυκλοφορία της μπάλας. Από την προηγούμενη εβδομάδα στη διάθεση του «Ινδιάνου» βρίσκεται ο Χαμπίμπ Σο και είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό ματς.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Βιτόλο, ο Ζέκα και ο Σισοκό στην τριάδα των χαφ, οι οποίοι έχουν τα απαραίτητα τρεξίματα, κλέβουν και πιέζουν τους παίκτες των αντίπαλων ομάδων.

Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα θεωρούνται οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα και ο Μαυρίας για τα άκρα της επίθεσης. Για την επίθεση, η θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Πετρόπουλο και Τοτσέ. Περισσότερα θα φανούν και στις προπονήσεις επί αγγλικού εδάφους…

Ο Ρότσα πήρε μαζί του 22 παίκτες και άφησε στην Αθήνα τους Πίντο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Ταμπάκη, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη. Και οι τρεις είναι καλά, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Ρότσα. Ο Κουίνσι έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και ίσως την Κυριακή να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε χθες για το Λονδίνο και θα επιστρέψει την Παρασκευή στις 18:00. Ο Ρότσα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 18:30 και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα αρχίσει μισή ώρα αργότερα. Ο προπονητής της Τότεναμ Βίλας-Μπόας, θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 13:30 και η προπόνηση της ομάδας θα αρχίσει στις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x