Stoiximan Super League

Τα λένε Βιντιάδης-Δημητρέλος

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών τους ήθελαν να συναντώνται την Παρασκευή. Η νέα επαφή ωστόσο του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο διαρρέεται πώς θα γίνει τελικά απόψε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο επίδοξος επενδυτής θα συζητήσουν -είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά- προκειμένου να δρομολογήσουν τις τελικές κινήσεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών τους ήθελαν να συναντώνται την Παρασκευή.

Η νέα επαφή ωστόσο του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο διαρρέεται πώς θα γίνει τελικά απόψε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο επίδοξος επενδυτής θα συζητήσουν -είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά- προκειμένου να δρομολογήσουν τις τελικές κινήσεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.

Μετά τις απαντήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται από πρώην παίκτες, προπονητές και μάνατζερ, στην ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει να διαμορφώνουν μια πρώτη (θετική) εικόνα για το «κούρεμα» του χρέους των 8 εκατ. ευρώ. Η αξιολόγηση αυτής της εικόνας λοιπόν και οι δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνει ακόμα… καλύτερη για την ΑΕΚ αναμένεται να είναι το βασικό αντικείμενο της συζήτησης των Βιντιάδη και Δημητρέλου.

Όλα αυτά ενόψει των τελικών επαφών που πρέπει να γίνουν με τους Δέλλα, Καφέ, Λυμπερόπουλο και Γεωργέα, αλλά και του αυριανού Δ.Σ. της ΠΑΕ, το οποίο θα αναβάλλει για τις 31 Δεκεμβρίου αρχικά (κι εκεί για τις 17 Ιανουαρίου) τη Γενική Συνέλευση που ελπίζεται ότι θα σηματοδοτήσει και τυπικά την αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x