Stoiximan Super League

«Θα σταματήσουμε να λέμε για υποβιβασμό στην ΑΕΚ…»

Μια δεύτερη σερί νίκη -και μάλιστα επί αντιπάλου με τον ίδιο στόχο- θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Και σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη, ν’ αρχίσει να ξεφεύγει γενικά από τις σκέψεις για υποβιβασμό. Ο νεαρός μπακ δήλωσε ετοιμοπόλεμος μετά τον τραυματισμό του και εξέφρασε την άποψη πως αν η βελτίωση της «Ένωσης» συνεχιστεί και με τον Πανθρακικό, θα ‘ρθει το αποτέλεσμα που πρέπει να πάρει στην Κομοτηνή.

Μια δεύτερη σερί νίκη -και μάλιστα επί αντιπάλου με τον ίδιο στόχο- θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Και σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη, ν’ αρχίσει να ξεφεύγει γενικά από τις σκέψεις για υποβιβασμό.

Ο νεαρός μπακ δήλωσε ετοιμοπόλεμος μετά τον τραυματισμό του και εξέφρασε την άποψη πως αν η βελτίωση της «Ένωσης» συνεχιστεί και με τον Πανθρακικό, θα ‘ρθει το αποτέλεσμα που πρέπει να πάρει στην Κομοτηνή.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τσαμουρλίδης στη NOVA

Για την επιστροφή του στη δράση: «Εδώ και δύο εβδομάδες έχω μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νικολάου και τον κ. Πανταζή, οι οποίοι είναι οι κορυφαίοι σ’ αυτόν τον τομέα. Τώρα θα πάω να παίξω με τη β' ομάδα (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν πριν το παιχνίδι της U-20 με τον Πανθρακικό όπου η ΑΕΚ επικράτησε 3-1), για να δω σε συνθήκες αγώνα σε τι κατάσταση βρίσκομαι και πιστεύω να είμαι καλά».

Για τη θέση του αριστερού μπακ, όπου αγωνιζόταν στην προετοιμασία: «Το καλοκαίρι δεν ήμουν 100% έτοιμος, γιατί έπαιζα με σπασμένο πόδι. Δε θέλω να το εκλάβετε ως δικαιολογία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πιστεύω στον εαυτό μου και γι' αυτό πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και την ομάδα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ ως τώρα: «Ήταν μερικά παιχνίδια που δεν τα χειριστήκαμε σωστά. Δηλαδή με τον Λεβαδειακό θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε. Παίξαμε όμως πολύ καλά. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τώρα βλέπουμε ότι υπάρχει βελτίωση και στο τελευταίο ματς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Τώρα θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε γρήγορα κόντρα στον Πανθρακικό και να νικήσουμε. Αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, που το εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει, δε θα μιλάμε πλέον για υποβιβασμούς και τέτοια. Αυτά δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε καν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x