Stoiximan Super League

Περιμένοντας (από) τον Βιντιάδη

Πλησιάζουμε στο τέλος του 2012 και το σίριαλ της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν λέει να τελειώσει έχοντας κουράσει τον κόσμο της ομάδας και την… υπομονή των πιστωτών. Οι σκέψεις του Βιντιάδη να εκδώσει... καθησυχαστική ανακοίνωση, η ελπίδα για δάνειο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και ο νέος κύκλος επαφών με πιστωτές.

Πλησιάζουμε στο τέλος του 2012 και το σίριαλ της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν λέει να τελειώσει έχοντας κουράσει τον κόσμο της ομάδας και την… υπομονή των πιστωτών.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει λάβει τα μηνύματα δυσαρέσκειας που υπάρχουν από την αναβλητικότητα/καθυστέρηση που παρατηρείται στην κατάληξη -θετική ή αρνητική- της υπόθεσης και λέγεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μέσα στις επόμενες ημέρες να εκδώσει ανακοίνωση.

Όχι για να γράψει τον επίλογο, αλλά για να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας, όσο πλέον είναι αυτό εφικτό.

Την ίδια ώρα, κάποιοι μέσα από την ΠΑΕ βλέποντας πως χρήματα στα ταμεία από επενδυτές δεν μπαίνουν άμεσα, θεωρούν πως το πρόβλημα ρευστότητας μπορεί να λυθεί προσωρινά με ταμειακή διευκόλυνση μέσω δανείου. Ωστόσο η πλευρά Βιντιάδη δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει θετικά αυτή την πιθανότητα.

Στο μεταξύ, από σήμερα συνεχίζονται οι επαφές με τους πιστωτές της ΠΑΕ. Ο Ηλίας Βιντιάδης και ο Βίκτωρ Παππάς σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο θα συνεχίσουν τις συζητήσεις για το «κούρεμα» των οφειλών της ομάδας ευελπιστώντας πως θα έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι την άλλη εβδομάδα. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνουν συζητήσεις με τους Καφέ, Δέλλα, Γεωργέα και Λυμπερόπουλο, στους οποίους οφείλονται πολλά χρήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x