Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο χωρίς να έχει βάλει ευρώ»

Κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της τακτικής που ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟ, στράφηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε την τοποθέτησή του.

Κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της τακτικής που ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟ, στράφηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε την τοποθέτησή του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έδωσε το «παρών» στην συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Παναγόπουλο, τονίζοντας ότι η τακτική που ακολουθείται από τους «πράσινους» στα θέματα διαιτησίας μετά από παιχνίδια, δυσφημίζουν το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, όπως βγαίνουν προς τα έξω από τον Ολυμπιακό:

Για τον Αλαφούζο: «Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο διαρκώς ένας άνθρωπος που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ…»

«Είδαμε όλοι ένα καλό ντέρμπι και αντί να βγει ο πρόεδρος του ΠΑΟ να πει μπράβο στους ποδοσφαιριστές του και στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές βγήκε πάλι και έλεγε για τους διαιτητές και δηλητηρίασε για μια ακόμα φορά ή μάλλον προσπάθησε να δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο»

Για τον Χρήστο Παναγόπουλο: «Έρχεται στις συνελεύσεις ο καταδικασμένος από το Εφετείο κ. Παναγόπουλος και μας λέει ότι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απολογηθεί, μιλάω για τους διαιτητές πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο! Χωρίς καμιά καταδίκη. Αλλά ο ίδιος που είναι καταδικασμένος ήδη και ζητάει τώρα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, μπορεί να διοικεί και να έχει λόγο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»

Για την στάση της Λίγκας: «Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η Λίγκα ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται στα μέλη του συνεταιρισμού που κάνουν κακό στο προϊόν και στα μέλη που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο. Επίσης θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα αντιδράσουμε σαν Λίγκα απέναντι στο φαινόμενο να πληρώνουν κάποιοι τον συνεταιρισμό και κάποια μέλη του συνεταιρισμού να τους επιτίθενται και να τους καθυβρίζουν»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x