Stoiximan Super League

Όλα για όλα

Τη νίκη που θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος χωρίς να είναι τελευταία στη βαθμολογία αναζητεί απόψε η ΑΕΚ υποδεχόμενη τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ

Τη νίκη που θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος χωρίς να είναι τελευταία στη βαθμολογία αναζητεί απόψε η ΑΕΚ (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) υποδεχόμενη τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Η αναγκαιότητα κατάκτησης βαθμών είναι μεγάλη και στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να ανακουφίσει την «Ένωση» εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος.

Κι αυτό γιατί εφόσον κερδίσει θα ξεπεράσει την Κέρκυρα που έχει έναν βαθμό περισσότερο, πιθανώς και τη Βέροια που λίγο αργότερα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε πως δεν βλέπει τίποτε άλλο πέραν των τριών βαθμών δοκιμάζοντας ένα άκρως επιθετικό σχήμα σε μία διάταξη που θυμίζει περισσότερο 4-3-3. Ο Γερμανός τεχνικός ελλείψει του τιμωρημένου Φέτση δοκίμασε τον Κορδέρο μοναδικό αμυντικό χαφ και τους Κατίδη και Γκερέιρο να τον πλαισιώνουν, με τον Φουρτάδο και τον Φούντα στους γνώριμους ρόλους των εξτρέμ και τον Παυλή σέντερ φορ. Όσο για την άμυνα, η απουσία του τραυματία Λαγού φέρνει τον Κοντοέ στη θέση του αριστερού μπακ, ο Βλάχος επανέρχεται από τιμωρία για να καλύψει το απέναντι άκρο, ενώ Γιάγκο και Κουτρουμπής θα είναι τα δύο στόπερ με τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα.

Εκτός αποστολής πέραν των Φέτση και Λαγού έμεινε ο Μπουγαΐδης που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις, καθώς και ο Ρίκκα για λόγους τακτικής. Αραμπατζής, Κοτσαρίδης, Κατσικοκέρης, Τσούπρος, Σταματής, Αρκούδας και Γροντής συμπληρώνουν τη 18άδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x