Stoiximan Super League

Έξαλλοι οι παίκτες στη Παιανία

Οργή και θυμός είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά τις δηλώσεις και τα σε βάρος τους υπονοούμενα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο!

Οι ποδοσφαιριστές που συγκαταλέγονται στη «μαύρη λίστα», είδαν στις εφημερίδες τα ονόματα τους και υποστηρίζουν πως κατηγορούνται άδικα για ηθελημένη μειωμένη απόδοση και για εσωτερικό πόλεμο στην ομάδα. Στην προπόνηση της Τρίτης (18/12) ήταν εξοργισμένοι και μιλούσαν για αχαριστία, καθώς αγωνίζονται απλήρωτοι, ενώ έχουν δεχτεί απανωτούς διακανονισμούς και έχουν βοηθήσει όσο μπορούν για να αποφύγει η ομάδα τις «καμπάνες» της UEFA. Όπως τόνιζαν σε «πηγαδάκια», περίμεναν τον Γιάννη Αλαφούζο ή κάποιον από τους Δημήτρη Γόντικα, Χρήστο Παναγόπουλο, να πάνε στη Παιανία και να τους εξηγήσει τους λόγους της «επίθεσης» που δέχθηκαν, μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τα Βέροια. «Ήμασταν απαράδεκτοι στο ματς, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι οδήγησε τον πρόεδρο να πιστεύει ότι βάζουμε «τρικλοποδιές» στην προσπάθειά του», έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες.

Ο μοναδικός –πλην του Χουάν Ρότσα- που προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, όντας ενήμερος για τις προθέσεις της διοίκησης, ήταν ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Κώστας Ελευθεράκης. «Παιδιά, τα πράγματα δεν είναι όπως γράφονται. Μην ακούτε τι λέγεται και μην δίνετε σημασία στις εφημερίδες. Θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος. Τίποτα άλλο δεν ισχύει, δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται» τόνισε, χωρίς όμως να γίνει πιστευτός από τους ποδοσφαιριστές. «Δεν μπορεί να τα…κατεβάζουν από το μυαλό τους οι δημοσιογράφοι. Αν είναι έτσι, γιατί ο πρόεδρος δεν τα διαψεύδει και μας εκθέτει;» αναρωτήθηκαν οι παίκτες, με τον Κώστα Ελευθεράκη να αποχωρεί από το προπονητικό κέντρο πριν καν ξεκινήσει το πρόγραμμα εκγύμνασης!

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x