Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ-ΞΑΝΘΗ (17.00)

Η Λάρισα υποδέχεται την SCODA Ξάνθη την Κυριακή (17.00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι «Βυσσινί» θέλουν να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας πετυχαίνοντας μια ακόμα νίκη. Από την άλλη μεριά η Ξάνθη, μετά τη φυγή του Γιάννη Μαντζουράκη δεν παρουσίασε βελτίωση στο ματς με την Διναμό Βουκουρεστίου με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-1 από τους Ρουμάνους. Στο ματς με τη Λάρισα θα κάνει ντεμπούτο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Γιάννης Σαμαράς.

Η Λάρισα υποδέχεται την Ξάνθη την Κυριακή (17.00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι «Βυσσινί» θέλουν να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας πετυχαίνοντας μια ακόμα νίκη. Από την άλλη μεριά οι "ακρίτες", μετά τη φυγή του Γιάννη Μαντζουράκη δεν παρουσίασαν βελτίωση στο ματς με την Διναμό Βουκουρεστίου με αποτέλεσμα να ηττηθουν με 4-1 από τους Ρουμάνους. Στο ματς με τη Λάρισα θα κάνει ντεμπούτο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Γιάννης Σαμαράς.

Με τον κόσμο στο πλευρό της για το αήττητο

Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον κυριακάτικο αγώνα (17:00) κόντρα στην Ξάνθη στο Αλκαζάρ θα βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντιθέτως, εκτός μάχης τέθηκε ο Τάσος Βενέτης που δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί εγκαίρως. Η προετοιμασία των «βυσσινί» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας μας ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για αγώνα με τους Ακρίτες. Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Στουρνάρας, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Φέρστερ, Ζιάγκας, Γκίκας, Μπασιλά, Κλέιτον, Χλωρός, Κυπαρίσσης, Γαβριλόπουλος, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Καλαντζής, Διγκόζης.

Στόχος της Λάρισας είναι η διατήρηση του αήττητου και της τρίτης θέσης της βαθμολογίας. Σύμμαχος στην προσπάθεια των Θεσσαλών θα είναι ο κόσμος της ομάδας, που αναμένεται να συρρεύσει μαζικά στο «Αλκαζάρ».

Χωρίς Άντζα

Με μεγάλο απόντα τον Παρασκευά Άντζα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να προπονηθεί θα παραταχθεί η Skoda Ξάνθη την Κυριακή στο «Αλκαζάρ» απέναντι στη Λάρισα σε αγώνα για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο στυλοβάτης της ακριτικής άμυνας αποκλείστηκε από την αποστολή, σε αντίθεση με τον Ζουέλα που κατάφερε να προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού, Γιάννη Ισπυρλίδη. Την αποστολή των Θρακιωτών, που είναι ουραγοί στη βαθμολογία με δύο βαθμούς και αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απαρτίζουν οι: Πιζανόφσκι, Μάλαρζ, Παβιό, Τοροσίδης, Βίζιο, Λαμπριάκος, Κοντοδήμος, Μαχράτζε, Ζουέλα, Κόρσος, Μπάρκογλου, Μεσσέρα, Γαρπόζης, Μάνσο, Κιντάνα, Μπαϊκαρά, Βρύζας, Καζάκης, Φογκάσα και Ολισαντέμπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x