Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ για τη Μυρτώ…

Το κοινωνικό πρόσωπο που (σε αντίθεση με το αγωνιστικό) δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου έδειξε η ΑΕΚ. Έτσι, αντιπροσωπεία παικτών της έδωσε το «παρών» στο χριστουγεννιάτικο Bazaar για την άτυχη Μυρτώ.

Στην αξιέπαινη πρωτοβουλία που πήρε το 1ο Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας προκειμένου να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα κακοποίησης το καλοκαίρι στην Πάρο η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Εκτός της φανέλας λοιπόν με υπογραφές των παικτών της που παραδόθηκε στους υπευθύνους για να δημοπρατηθεί, κάποιοι απ’ αυτούς βρέθηκαν και στο bazaar που διοργανώθηκε στο χώρο του παλιού εργοστασίου.

Έτσι, οι Μιχάλης Παυλής, Γιώργος Κατίδης, Ανδρέας Σταματής και Κώστας Κοτσαρίδης (συνοδευόμενοι από τους φροντιστές Νίκο Κορομηλά και Γιώργο Σίμο) επισκέφθηκαν την εκδήλωση, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά.

Αγόρασαν και οι ίδιοι, δε, κάποια από τα πράγματα που πωλούνται στο bazaar -το οποίο θα συνεχιστεί ως την Κυριακή, με τα έσοδα να κατατίθενται στη 15χρονη μαθήτρια που συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x