Stoiximan Super League

«Η άλλη πλευρά δεν ανταποκρίθηκε»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στις διαρροές από την πλευρά του Πρίγκιπα για «έλλειψη συνεργασίας». «Έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται», λένε σχετικά από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Η πλευρά των Πρίγκιπα Φεϊζάλ και Βλάση Τσάκα το τελευταίο διάστημα άφηνε να εννοείται πως δεν τους έχουν δοθεί όλα τα στοιχεία προκειμένου να διεξάγουν πλήρως τον έλεγχο και να μπουν τα χρήματα στην ομάδα.

Ωστόσο, κύκλοι του Παναθηναϊκού δεν άφησαν το θέμα αναπάντητο, ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν παραδώσει ό, τι χρειαζόταν, ενώ μάλιστα τονίζουν πως ακόμα περιμένουν να δουν την πρωτότυπη επιταγή.

«Τους έχει παραδοθεί, σε συνεργασία με την Deloitte, το σύνολο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ όπως αυτά ελέγχονται από την Grant Thornton και αυτά είναι επαρκή για να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος. Έχουμε δώσει από την πλευρά μας όλα τα στοιχεία που έχουν χρειαστεί και πήραμε όλες τις αποφάσεις που τους διευκολύνουν, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που δεν έχει ανταποκριθεί αντίστοιχα. Για το λόγο αυτό λοιπόν ζητήσαμε να μας επιδείξουν την πρωτότυπη επιταγή και να μας χορηγήσουν επικυρωμένο αντίγραφό της», σχολιάζουν για το θέμα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x