Stoiximan Super League

Παρασκευή… κοντή γιορτή στην ΑΕΚ

Αναγκαστική… επίσπευση διαδικασιών αναμένεται στην ΑΕΚ. Η εξάντληση της υπομονής του κόσμου φέρνει ανακοίνωση Βιντιάδη ως την Παρασκευή, ενώ την ίδια μέρα πρέπει να εξασφαλιστούν οι ενημερότητες.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεδομένου λοιπόν ότι η ΠΑΕ δεν διαθέτει το ποσό που απαιτείται για να εξασφαλίσει τόσο την ασφαλιστική, όσο και τη φορολογική (ούτε τα μισά δεν υπάρχουν στα ταμεία) και ότι η δεύτερη τουλάχιστον είναι απαραίτητη για να γίνουν μεταγραφές, ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει… 1,5 μέρα μπροστά του για να βρει τα υπόλοιπα χρήματα.

Διότι ακόμα κι αν δεν καταφέρει να το κάνει ως την Παρασκευή, η ΑΕΚ θα μπορεί να διευθετήσει την εκκρεμότητα ως τις 2 Ιανουαρίου.

Εφόσον τη μεταθέσει για τότε όμως -κι έχει μπει εν τω μεταξύ η νέα χρονιά- το ποσό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς θα πρέπει να καταβληθεί και η δόση του επόμενου μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x