Stoiximan Super League

Στα χαρακώματα

Έντονα δυσαρεστημένος με τον Γιάννη Αλαφούζο και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε βάρος του εμφανίζεται ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Η διοίκηση των «πράσινων» με ανακοίνωσή της άφηνε αιχμές για τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» περί γνησιότητας της επιταγής που παρουσίασε ο Φεϊζάλ Αλ Σαούντ καλώντας τον να αποδείξει τα λεγόμενά του. Μάλιστα έκανε λόγο για «ερωτήματα που θα προκύψουν για τη στάση του», εφόσον δεν παρουσιάσει πειστικές απαντήσεις για όσα δήλωσε.

Στον παλαίμαχο άσο του «τριφυλλιού» δεν άρεσε καθόλου το ύφος της ανακοίνωσης. Είναι φανερά ενοχλημένος επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επιδίωξε ο ίδιος να επικοινωνήσει μαζί του για να του ζητήσει διευκρινίσεις και να συζητήσουν, παρά μόνο υπήρξε επαφή μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης θεωρεί πως τέτοιες ανακοινώσεις μόνο κακό κάνουν στον Παναθηναϊκό δημιουργώντας εσωστρέφεια και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα που θα έπρεπε να την απασχολούν. Είναι, δε, οργισμένος επειδή αμφισβητούνται τα κίνητρά του, ενώ ο ίδιος έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πως ενεργεί πάντα από ανιδιοτελή αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα που προέκυψε μεταξύ Αλαφούζου και Αντωνιάδη.

Ξανά στα βάσανα

Μετά από ξεκούραση μιας εβδομάδας οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και θα αρχίσει σταδιακά η προετοιμασία για το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Εξάλλου, αναμένεται η άφιξη του Καζιγιάμα, ο οποίος και θα περιμένει να αδειάσει μία θέση ξένου για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x