Ο Τάκης Λεμονής παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη, το μεσημέρι, παρουσία του μεγαλομετόχου της ομάδας Χρήστου Πανόπουλου και του νέου τεχνικού διευθυντή Γιάννη Σαμαρά. Ο Ελληνας τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής των Ακριτών, έδειξε τις προθέσεις του για την συνέχεια. Ποιες είναι αυτές; Πολλή δουλειά και ποιοτική, ενώ ζήτησε και μια μικρή πίστωση χρόνου.
«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά να δουλέψουμε πολύ και ποιοτικά και να κάνουμε μια δουλειά αντάξια των συνθηκών που συνάντησα ερχόμενος στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο», είπε ο αρχικά ο Ελληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Κάνω μια προσπάθεια να δω τι συμβαίνει στην ομάδα. Είναι σημαντική η παρουσία του κ. Σαμαρά, γιατί κάνει την δουλειά μου ευκολότερη και καλύτερη. Θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής. Θα ζητήσω πίστωση χρόνου για να γνωρίσω τια πραγματικές συνθήκες που επικρατούν. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μου, παρακολουθούσα την πορεία της Ξάνθης, όπως και όλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά». Επίσης, ο Λεμονής αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού που του αρέσει: «Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλω με αυτό να έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα».
Πανόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει»
Ο Χρήστος Πανόπουλος δήλωσε σίγουρος για μια επιτυχημένη πορεία του Τάκη Λεμονή, στον πάγκο της Σκόντα: «Αυτό που θα χαρακτηρίζει την δουλειά μας στην συνέχεια θα είναι πολλή δουλειά, σε όλα τα επίπεδα. Ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Ευχομαι στον κ. Λεμονή, που είναι ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής, με όρεξη για δουλειά, κάθε επιτυχία. Είναι σημαντικό που έχει όρεξη και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει».
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει με ξένο τεχνικό, αλλά την τελευταία στιγμή αυτός αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα: «Είχαμε επαφές με πολλούς ξένους τεχνικούς. Όμως, δεν γνωρίζουν πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά για την Ξάνθη. Αν ερχόταν κάποιος από αυτούς θα… μας έπαιρνε τα παντελόνια. Είχαμε συμφωνήσει με έναν ξένο προπονητή, αλλά την τελευταία στιγμή αρνήθηκε γιατί πίστεψε ότι με το πέρασμα του στην Ελλάδα θα χανόταν».
Επίσης, ο Πανόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιάννη Μαντζουράκη: «Βάσει αποτελέσματος ο κ. Μαντζουράκης έκανε λάθη. Η ομάδα έχει δυο βαθμούς σε έξι αγωνιστικές. Όπως έκανα και εγώ λάθη, οι παίκτες, η διοίκηση, όλοι…».
Τέλος, όταν του ζητήθηκε να πει την γνώμη του για το γεγονός ότι πλέον ο Οτο Ρεχάγκελ δεν καλεί τον Βρύζα, είπε: «Ο κ. Γκαγκάτσης έκανε μπίνγκο με την επιλογή του κ. Ρεχάγκελ. Ο κ. Ρεχάγκελ έχει δώσει τις εξετάσεις του και τις πέρασε με επιτυχία. Αλλά όπως ο κ. Ρεχάγκελ το μπίνγκο με την απόκτηση του, έτσι έκανε και «Χ» με την απόκτηση του…»
Αναπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






