Διαβάστε την απόδοση των παικτών της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με την Νορβηγία.
Ελλάδα
Νικοπολίδης: Ηταν και πάλι ο γνωστός Νικοπολίδης. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε σωστές τοποθετήσεις και δυο πολύ καλές επεμβάσεις δείχνοντας και πάλι ότι είναι ο «φύλακας άγγελος» της Εθνικής.
Κυργιάκος: Μαχητικός και δυνατός. Το παιχνίδι του πήγε, γιατί το τερέν ήταν βαρύ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ιβερσεν.
Ανατολάκης: Πάνω κάτω και γι΄αυτόν ισχύουν τα ίδια. Με εξαίρεση μια φορά, όταν ο Σόλσκιερ έκανε ένα καλό σουτ, δεν κινδύνεψε από τον Νορβηγό επιθετικό.
Σεϊταρίδης: Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Κάλυψε πολλές φορές όλη την πλευρά και έκανε δυο – τρεις καλές κούρσες. Αμυντικά ήταν άψογος.
Φύσσας: Θετικός, αλλά χωρίς να πάρει πρωτοβουλίες. Αμυντικά ήταν καλός, όμως δεν έβγαινε στην επίθεση, τηρώντας τις οδηγίες του Ρεχάγκελ.
Κατσουράνης: Ο σκόρερ του γκολ της Εθνικής μας. Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη κουράστηκε. Πάντως, πάλεψε και πολλές φορές βγήκες νικτής σε κάποιες μονομαχίες.
Καραγκούνης: Επαιζε με το γνωστό του πάθος. Πήρε λίγα φάουλ, αντίθετο με ότι συνηθίζει. Θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αγωνιστικά.
Μπασινάς: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός. Στην επανάληψη και αυτός κουράστηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν αρνητικός. Είχε μια μέτρια προς καλή απόδοση.
Γιαννακόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε δεν ήταν καλός. Φάνηκε επηρεασμένος από το βαρύ τερέν και δίκαια αντικαταστάθηκε.
Λυμπερόπουλος: Ηθελε να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν τα κατάφερε. Μας έλειψε η φαντασία του, αλλά δεν πρέπει να ζητάμε πολλά από παίκτες τεχνίτες σε ένα τερέν βαρύ.
Σαμαράς: Μπορεί να είναι… λεπτεπίλεπτος, αλλά έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει και στα δύσκολα. Πάλεψε στην λάσπη και τα κατάφερε αρκετές φορές. Εκανε μια καλή εμφάνιση, αν λάβουμε υπόψη μας τις συνθήκες του αγώνα.
Οι αλλαγές της Εθνικής μας:
Χαριστέας: Με εξαίρεση μια κεφαλία που έκανε και πέρασε άουτ, δεν φάνηκε. Βέβαια, δεν πήρε τις πάσες από τους μέσους, που είχαν κουραστεί στην επανάληψη.
Αμανατίδης: Ισχύει ότι και για τον Αμανατίδη. Δεν πήρε τις μπαλιές που ήθελε για να φανεί. Είχε πάντως ένα δοκάρι, δείγμα του ότι είναι ο επιθετικός που μπορεί σε μισή φάση να σου κάνει γκολ.
Πατσατζόγλου: Αγωνίστηκε ελάχιστα, οπότε δεν μπορεί να κριθεί.
Νορβηγία
Mίρε: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ο τερματοφύλακας των Νορβηγών δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε, καθώς εκεί έπρεπε να τον καλύψει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας του. Πέρα απ΄ αυτό δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.
Ράμπεκ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγώνα και ειδικότερα στην ανάπτυξη της ομάδας του από τη δεξιά πλευρά. Στα αμυντικά του καθήκοντα δεν άφησε τους αντιπάλους του να γίνουν επικίνδυνοι από την αριστερή πλευρά της επίθεσης.
Χάγκεν: Μπορεί σαν σύνολο η απόδοσή του να ήταν μέτρια προς καλή, ωστόσο φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ της ομάδας του, καθώς αυτό ήρθε από τον χώρο ευθύνης του. Πέρα από το γκολ, δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.
Χάγκελαντ: Πολύ μέτρια η απόδοση του Χάγκελαντ. Το τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του ήρθε από τον χώρο ευθύνης του, ενώ ήταν ασταθής παρόλο που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του.
Ρίισε: Αρκετά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η απόδοση του Ρίισε ειδικότερα στο πρώτο μέρος. Ο αριστερός μπακ των Νορβηγών βοήθησε πολύ στην άμυνα και δεν άφησε τους αντιπάλους να γίνουν ιδιαίτεροι απειλητικοί από την πλευρά του, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα του. Στο πρώτο ημίχρονο δοκίμασε αρκετές φορές το πόδι του, ωστόσο ο Νικοπολίδης δεν τον… άφησε να ελπίζει.
Στρόμσταντ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα κινητικός και προσπάθησε να φέρει προβλήματα στην περιοχή του Νικοπολίδη. Ο Στρόμσταντ είχε μία πολύ κακή στιγμή στα πρώτα λεπτά, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει την ομάδα του στην επίθεση από τη δεξιά πλευρά. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή του έπεσε και ο Άγκε Χαρέιντε τον αντικατέστησε στο 60΄.
Άντρεσεν: Βοήθησε αρκετά την ομάδα του ανασταλτικά και δεν άφησε τους αντιπάλους του να πάρουν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Στην ανάπτυξη δεν βοήθησε ιδιαίτερα.
Χάσταντ: Μέτρια ήταν η εμφάνιση του Χάμσταντ. Ο αμυντικός μέσος των Νορβηγών προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να δώσει τις λύσεις που θα ήθελε ο προπονητής του στο χώρο του κέντρου.
Πέντερσεν: Καλή απόδοση είχε ο Πέντερσεν. Ο μεσοεπιθετικός των Νορβηγών στο πρώτο ημίωρο μπορεί να ήταν εκτός κλίματος, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να ανεβάσει τον ρυθμό του και να γίνει απειλητικός για την εστία του Νικοπολίδη από τα αριστερά. Στο δεύτερο μέρος δημιούργησε αρκετά ρήγματα από τα αριστερά, ωστόσο αυτό δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του.
Ίβερσεν: Στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ιδιαίτερα κινητικός και έτοιμος να κάνει τη ζημιά στην Εθνική μας, χωρίς όμως και να τα κατάφερε. Στο δεύτερο μέρος εγκλωβίστηκε από τους αντιπάλους του και δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνος.
Σόλσκιερ: Στο πρώτο μέρος ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Έφερε μεγάλους κινδύνους μπροστά στην εστία του Νικοπολίδη και έδειχνε ιδιαιτέρα απειλητικός κάθε φορά που ακούμπαγε την μπάλα. Στο δεύτερο μέρος εγκλωβίστηκε.
Οι αλλαγές της Νορβηγίας:
Μπράτεν: Πέρασε στο 60΄και δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα στον αγώνα.
Όρστ: Πέρασε στο 85΄, αλλά στην μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε δεν κατάφερε να βρει την μπάλα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






