Stoiximan Super League

«Ντέρμπι ζωής ή θανάτου»

Μπορεί ο Αντρια Ντελίμπασιτς να βρίσκεται λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι έχει μπει στο… κλίμα. «Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ματς ζωής ή θανάτου», είπε ο επιθετικός της ΑΕΚ. Αποθεώθηκαν από τον κόσμο στην Κύπρο οι Ντέμης Νικολαϊδης, Διονύσης Χιώτης και Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, που βρέθηκαν στα εγκαίνια του «ΑΕΚ SHOP 5». Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκαν οι τραυματίες.

Μπορεί ο Αντρια Ντελίμπασιτς να βρίσκεται λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι έχει μπει στο… κλίμα. «Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ματς ζωής ή θανάτου», είπε ο επιθετικός της ΑΕΚ. Αποθεώθηκαν από τον κόσμο στην Κύπρο οι Ντέμης Νικολαϊδης, Διονύσης Χιώτης και Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, που βρέθηκαν στα εγκαίνια του «ΑΕΚ SHOP 5». Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκαν οι τραυματίες.

Μπήκε στο κλίμα ο Ντελίμπασιτς

Ο Αντρια Ντελίμπασιτς, μπορεί να είναι λίγο καιρό στην χώρα μας και την ΑΕΚ. Όμως, απ’ ότι φαίνεται οι πιο παλιοί συμπαίκτες του τον έχουν πληροφορήσει για το εστί ντέρμπι. Ετσι, λοιπόν, ο επιθετικός της Ενωσης, μιλώνταςστην «Press Time», χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ματς ζωής ή θανάτου: « Είναι πολύ μεγάλο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν "χωράει" να κάνουμε άλλη ήττα. Είναι ματς ζωής ή θανάτου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε κι άλλο πίσω στη βαθμολογία, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει σε τροχιά τίτλου. Αυτή τη φορά πρέπει να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Γενικά, στο σκοράρισμα μάς λείπει η τύχη».

Επίσης, ο Ντελίμπασιτς αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει σκοράρει μόλις μια φορά: «Δεν παίζω συχνά βασικός. Στο ματς με τον ΟΦΗ μπήκα αλλαγή, πέτυχα γκολ και περίμενα ότι θα πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής ώστε να βρω ρυθμό και να αρχίσω να σκοράρω πιο συχνά. Σέβομαι την επιλογή του προπονητή μου, αλλά είναι φυσιολογικό να μην μπορώ έτσι να πιάσω καλά στάνταρ στην απόδοση μου».

Λατρεία από τον κόσμο

Την αποθέωση γνώρισαν οι Ντέμης Νικολαϊδης, Διονύσης Χιώτης και Σταύρος Τζιωτρζιόπουλος από περίπου 1000 Κύπριους φίλους της ΑΕΚ, στα εγκαίνια του «ΑΕΚ SHOP 5». Μαζί τους βρέθηκαν και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Κώστας Σταυρόπουλος, αλλά και ο Αντώνης Κέζος.

Οι ποδοσφαιριστές πολιορκήθηκαν από τον κόσμο και δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και φωτογραφίζονται, κυρίως με τους μικρούς φίλους της Ενωσης, ενώ τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης δήλωσε: «Έχουμε πολύ κόσμο στην Κύπρο, που αγαπάει πολύ την ΑΕΚ και την ακολουθεί παντού. Γι' αυτό είμαστε κι εμείς εδώ τώρα. θέλαμε πολύ να βρεθούμε κοντά σε αυτόν τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω στην Κύπρο ως πρόεδρος της ομάδας. Και ήθελα πολύ να έρθω εδώ. Η Κύπρος είναι κομμάτι μας. Δεν είναι μακριά μας και θέλουμε να είμαστε κοντά της. Εχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή και θα βάλουμε τα δυνατά μας στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Γι' αυτό και δεν συμφωνούν με αυτούς που έχουν σπεύσει από τόσο νωρίς να απονείμουν τον τίτλο στον Ολυμπιακό".

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος αναφέρθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος και στην συνέχεια της ομάδας του: «Η αρχή του πρωταθλήματος πράγματι δεν ήταν ιδανική για εμάς. Φαίνεται, όμως, ότι η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. θα προσπαθήσουμε πολύ στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να το απολαμβάνει ο κόσμος. Έχουμε ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες αλλά και νέους με ταλέντο. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Μακάρι να έρθει και ένας τίτλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κύπρο, δίπλα στους οπαδούς μας».

Ο Διονύσης Χιώτης ανέφερε: «Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε βαθμούς. Αλλά όλοι στην ΑΕΚ πιστεύουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και ότι το τέλος της σεζόν θα μας φέρει έναν τίτλο. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Είχαμε πει ότι στόχος μας φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια καλή πορεία. Και καλή πορεία θα είναι να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση ή, στη χειρότερη περίπτωση, να συνεχίσουμε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Κύπρο. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά τώρα η χαρά μου είναι μεγαλύτερη διότι έρχομαι για ένα τέτοιο γεγονός».

Στη χθεσινή εκδήλωση στη Λευκωσία παρέστησαν και δύο σημαντικές μορφές του παρελθόντος, ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Γιώργος Σαββίδης.

Πήγαν στους Θρακομακεδόνες

Οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, αλλά οι τραυματίες ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες και έκαναν το πρόγραμμα τους. Ο λόγος για τους Ιφεάνι Ουντέζε Παναγιώτης Κονέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x