Ολική η ρήξη στις σχέσεις ΠΑΟΚ-Χριστοδουλόπουλου. Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και …λογική ρήτρα για να μπορέσει να πάει στη Λίβερπουλ οι όροι που έθεσε ο παίκτης και δεν έγιναν δεκτοί για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Στάσιμο παραμένει το θέμα προπονητή, με οικονομικά κριτήρια θα αποφασίσει ο Γιάννης Γούμενος. Μέχρι νεωτέρας στον πάγκο ο Σταύρος Σαράφης. Φιλικό στην Άρτα με την τοπική Αναγέννηση στο πλαίσιο της απόκτησης του Μπαλάφα δίνει την Τετάρτη (16:00) ο "Δικέφαλος". Την συμφωνία με την AMSTEL για χορηγία ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Η αποχή συνεχίζεται…
Ενώ όλα έδειχναν πως η απομάκρυνση του Ίλιε Ντουμιτρέσκου θα άνοιγε το δρόμο για την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, χρεώνοντας στον Ρουμάνο τεχνικό την αποχή του (χωρίς βέβαια να φταίει για αυτό ο «Ντούμι», ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Αν και ο ίδιος είχε προαναγγείλει σε συνάντησή του με τον Γιάννη Γούμενο την εποάνοδό του στις τάξεις του Δικεφάλου, αυτό δεν συνέβη, αφού έθεσε κάποιους όρους που δεν έγιναν δεκτοί από τη διοίκηση. Συγκεκριμένα φέρεται να ζήτησε την υπογραφή συμβολαίου με αυξημένες υποδοχές σε σχέση με το τρέχον, στο οποίο θα περιλαμβάνεται μια λογική ρήτρα που θα του επιτρέπει να μετακομίσει στη Λίβερπουλ χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει ο αγγλικός σύλλογος πολλά χρήματα. Ο Γιάννης Γούμενος είπε στον 20χρονο παίκτη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις και να συζητήσουν για το θέμα του συμβολαίου στη συνέχεια, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος και αποφάσισε να συνεχίσει να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.
Στασιμότητα στο θέμα προπονητή
Περιπτώσεις προπονητών εξετάζει ο Γιάννης Γούμενος για την αντικατάσταση του Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Ανυπέρβλητο εμπόδιο τουλάχιστον στην παρούσα φάση είναι η οικονομική στενότητα στις τάξεις του συλλόγου, κάτι που διατηρεί μέχρι νεωτέρας στον πάγκο της ομάδας τον Σταύρο Σαράφη.
Συμφωνία με την Amstel
Οικονομική ανάσα για τον ΠΑΟΚ. Μετά από αρκετές προσπάθειες ο «δικέφαλος» κατάφερε να εξασφαλίσει χορηγό, ο οποίος και θα του αποφέρει χρήματα, που είναι απαραίτητα για τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Ο Γιάννης Γούμενος ήρθε σε συμφωνία με την Amstel, που θα είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς της ομάδας για τον επόμενο ένα χρόνο. Πληροφορίες αναφέρουν πως στα ταμεία της ομάδας θα μπουν περίπου 50.000 ευρώ, ποσό που σίγουρα δεν λύνει όλα τα προβλήματα της ομάδας, αλλά είναι ευπρόσδεκτο. Πάντως, η αναζήτηση χρημάτων για να μην εκπέσει η εγγυητική επιστολή και να μην προκύψουν προβλήματα με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε., στα πλαίσια της οποίας η συγκεκριμένη εταιρία (προϊόν Amstel) θα είναι ένας από τους επίσημους υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2006-2007, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο».
Φιλικό στην Άρτα
Φιλικό με την τοπική Αναγέννηση στην Άρτα θα δώσει την Τετάρτη (16:00) ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σωτήρη Μπαλάφα. Από την αποστολή θα απουσιάζουν πέραν των επτά διεθνών και άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Μέγκαχεντ επιστρέφει την Τρίτη και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ο Φερνάντες και ο Τοχούρογλου θα συνεχίσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Μιχόπουλος, ο Μίετσελ, ο Στογιάκοβιτς, ο Μπαρκαουάν και ο Ρεμπόσιο είναι τραυματίες και ο Μελίσσης και ο Βαγγελής έχουν υποχρεώσεις με τον στρατό. Με την ομάδα θα ταξιδέψουν τέσσερις νεαροί από τη β' ομάδα του ΠΑΟΚ, με σκοπό να αποκτήσουν εμπειρίες.
* Για 75 λεπτά αγωνίστηκε ο Σικαμπάλα στον αγώνα της Ολυμπιακής ομάδας της Αιγύπτου απέναντι στη Γκάμπια (νίκη με 4-0). Ο 20χρονος μέσος του ΠΑΟΚ φάνηκε ανέτοιμος, κάτι φυσιολογικό αφού του λείπουν αγώνες.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






