Ελαφρώς αυξημένες τιμές τεστοστερόνης παρουσιάστηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στον Γιάννη Παπαποστόλου μετά την αναμέτρηση της ομάδας του, του Ηρακλή, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στις 18 Σεπτεμβρίου. Η σχέση τεστοστερόνης προς αντιτεστοστερόνη στο δείγμα του 24χρονου επιθετικού ήταν 5,1 προς 1, με ανώτερες φυσιολογικές τιμές 4 προς 1, κάτι που αποδίδεται πρακτικά σε ενδογενείς παράγοντες και για το λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής δεν τιμωρείται. Ωστόσο, το επόμενο τρίμηνο θα υποβληθεί σε 3 ή 4 αιφνίδιους ελέγχους από τον ΕΣΚΑΝ, για να επιβεβαιωθεί ότι οι τιμές αυτές οφείλονται σε έκκριση αυξημένης ποσότητας τεστοστερόνης από τον οργανισμό του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο άσος του Γηραιού υποβλήθηκε την Πέμπτη το πρωί στον πρώτο έλεγχο πριν την προπόνηση της ομάδας του.
Στο μεταξύ, στην πρωινή προπόνηση του Ηρακλή ο Σάκης Πρίττας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία. Προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Αμπάρης, λόγω κάκωσης στον αριστερό αγκώνα και θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Κώστα Καπετάνο λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό τετρακέφαλο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ο Γκάρμπα Λαουάλ, καθώς αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική και δεν θα αγωνιστεί προληπτικά στο φιλικό της Παρασκευής (17:00) με τον Αγ. Γεώργιο στο γήπεδο της Κρήνης.
**Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Εμμανουήλ Παπαστεριανός κλήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ώστε να ενσωματωθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων (στον Αγ. Κοσμά), στα πλαίσια προπονήσεων και φιλικού αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 18/10. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του αγώνα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






