Stoiximan Super League

Ίβανσιτς: «Θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα»

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την εμφάνισή του στο ισόπαλο 3-3 του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ στο «Παγκρήτιο» και τα δύο γκολ που πέτυχε παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντρέας Ίβανσιτς δια χειρός ενός θρύλου του «τριφυλλιού», του Αριστείδη Καμάρα

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την εμφάνισή του στο ισόπαλο 3-3 του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ στο «Παγκρήτιο» και τα δύο γκολ που πέτυχε παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντρέας Ίβανσιτς δια χειρός ενός θρύλου του «τριφυλλιού», του Αριστείδη Καμάρα.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τη δεύτερη, διαδοχική βράβευσή μου και την αγάπη του κόσμου», δήλωσε ο Αυστριακός μέσος, που είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα στιχομυθία με τον παλαίμαχο άσο των «πρασίνων». «Ο μεγάλος ποιητής Καβάφης λέει σε ένα ποιήμά του πως σημαντικά δεν είναι τα βραβεία και τα δώρα που δίνονται χαριστικά από μια ηγεσία, έναν Σατράπη, αλλά εκείνα που προσφέρει ο λαός. Πως το σημαντικότερο βραβείο είναι η αναγνώριση του κόσμου», είπε ο Αριστείδης Καμάρας στον 23χρονο άσο, που με τη σειρά του απάντησε: «Μπορεί να έχω ελάχιστες γνώσεις γύρω από την ελληνική ποίηση, όμως καταλαβαίνω το μήνυμα του ποιήματος του Καβάφη. Και στην πατρίδα μου αυτό μετράει. Εχει μεγαλύτερη σημασία η καθολική αναγνώριση, καθώς οι ΄ειδικοί΄ μπορεί κάποια στιγμή να σε αμφισβητήσουν. Το συγκεκριμένο βραβείο, ακριβώς επειδή προέρχεται από ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να το ξαναπάρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της». Ο Αντρέας Ίβανσιτς προσέθεσε: «Είμαι χαρούμενος για τη βράβευσή μου. Κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στο Κύπελλο UEFA. Πιστεύω πως μετά τη νίκη επί της Χάποελ Τελ Αβίβ, μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εχουμε καλή ομάδα και είναι μέσα στις δυνατότητές μας η διάκριση και σε αυτόν τον θεσμό. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους για την αγάπη τους και ελπίζω να μπορέσω να τους την ανταποδώσω με την απόδοσή μου στα γήπεδα».

Παράλληλα, ο Σέρτζιο Κόκε παράλεβε το βραβείο του σκόρερ του ομορφότερου τέρματος της αγωνιστικής για εκείνο που σημείωσε με τη φανέλα του Άρη απέναντι στον Πανιώνιο (2-2). Η βράβευση του Ισπανού φορ έγινε από τον παλαίμαχο άσο των «κιτρίνων», Γιάννη Βένο. στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης. «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή τη διάκριση. Σκοπός του επιθετικού είναι να πετυχαίνει γκολ, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά του. Για κάθε επιθετικό, κάθε γκολ τον βοηθάει ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή του. Δεν έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα να κερδίζει η ομάδα και να πετυχαίνει τους στόχους της. Από εκεί και πέρα, το γκολ δεν είναι υποχρέωση μόνο του παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση», είπε ο Κόκε, ενώ μιλώντας για το σαββατιάτικο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Πλέον έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι ελπίζω να καταφέρω, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, να πετύχω τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ, καθώς γνωρίζω πόσο πολύ θέλουν οι φίλαθλοί μας τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x