90+4΄Λήξη του αγώνα.
90+3΄Κίτρινη κάρτα στον Μιχαηλίδη.
86΄Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Λουτσιάνο μπαίνει στη θέση του Άντερσον.
85΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπόρχα παίρνει τη θέση του Ανατολάκη.
79΄Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Ραγκουέλ μπαίνει στη θέση του Μερίνο.
72΄Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Οι Πατσατζόγλου και Ριβάλντο μπαίνουν στις θέσεις των Ζεβλάκοφ και Στολτίδη αντίστοιχα.
65΄Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Λαζανάς μπαίνει στη θέση του Ντόε.
61΄Μετά από ένα πολύ ωραίο ένα-δύο του Μάριτς με τον Κωνσταντίνου, ο Σέρβος άσος έκανε το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μιχαηλίδη.
59΄ΓΚΟΟΟΟΟΛ 1-0 για τον Ατρόμητο! Παράλληλη σέντρα του Μερίνο από τα αριστερά στην "καρδιά" της άμυνας του Ολυμπιακού, η μπάλα πέρασε από τον Ντόε, αλλά ο επερχόμενος Κορακάκης έκανε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
57΄Κίτρινη κάρτα για τον Ρότσα.
46΄Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
45+1΄Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
43΄Κίτρινη κάρτα στον Κατεμή.
42΄Σέντρα του Κορακάκη από τα δεξιά, ό Άντερσον θα κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Νικοπολίδης θα πέσει στην αριοστερή του γωνία και θα μπλοκάρει την μπάλα.
32΄Μακρινό και πολύ δυνατό σουτ του Κατεμή, ο Νικοπολίδης όμως μπλόκαρε την μπάλα σταθερά στην αριστερή του γωνία.
30΄Πολύ ωραία μπαλιά του Μερίνο στην "πλάτη" της άμυνας του Ολυμπιακού με αποδέκτη τον Ντόε ο οποίος πλάσαρε τον Νικοπολίδη που ήταν μακριά απ' την εστία του, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των "ερυθρολεύκων".
23΄Μετά από μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια από τους παίκτες του Ατρόμητου, ο Ντόε έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ανατολάκη, αιφνιδιάζοντας τον Νικοπολίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πρόλαβε να πέσει και να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
17΄Πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Κωνσταντίνου που πέρασε τον Ολιβέιρα, έκανε μια κόντρα με τον Γεωργίου, απ' την οποία ευνοημένος βγήκε ο Καστίγιο, που προσπάθησε να κάνει το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.
10΄Αναγνωριστικό παιχνίδι γίνεται στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς καμία αξιόλογη ευκαιρία μέχρι στιγμής.
1΄Έναρξη του αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ολιβέιρα, Γεωργίου, Σανόκο, Κορακάκης, Ρότσα, Ντόε, Άντερσον και Μερίνο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σόλιντ): Νικοπολίδης, Ντομί, Στολτίδης, Καστίγιο, Μάριτς, Οκκάς, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ, Κωνσταντίνου, Ανατολάκης, Ζούλιο Σέζαρ.
Πριν το ματς:
Μία πολύ σημαντικότερη αναμέτρηση απ΄ ότι θα μπορούσε κανένας να φανταστεί πριν από μία εβδομάδα είναι αυτή μεταξύ του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, που θα φέρει χαμόγελα αισιοδοξίας στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα για τους «ερυθρόλευκους». Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν την ευρωπαϊκή «σφαλιάρα» από την Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας την 7η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η πίεση για το «τρίποντο» για την ομάδα του Τροντ Σόλιντ είναι σίγουρα μεγαλύτερη, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση η γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα μεγαλώσει.
Χωρίς Κούτση με Ολυμπιακό
Για το θετικό αποτέλεσμα θα παλέψει ο Ατρόμητος απέναντι στους πρωταθλητές, στην προσπάθεια όμως αυτή της ομάδας του Περιστερίου δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Κούτσης που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής. Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου και μετά το τέλος της ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή.
Αυτή απαρτίζεται από τους: Κατεμή, Γελαδάρη, Ιωάννου, Ρότσα, Ρόβα, Λουτσιάνο, Κουτσοσπύρο, Παγώνη, Μερίνο, Ντόε, Γεωργίου, Σανόκο, Λαζανά, Μιχαηλίδη, Ολιβέιρα, Κορακάκη, Άντερσον, Ανδρούτσο, Ραγκουέλ. Εκτός 19άδας έμεινε ο Γιώργος Κούτσης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Γιατρικό στην Ελλάδα
Να επουλώσει για μια ακόμη φορά τις ευρωπαϊκές πληγές του μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος επιζητά ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στις 16:45 (Alpha) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στόχος των «ερυθρολεύκων» δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στη Σούπερ Λίγκα (6/6 ως τώρα), αλλά και να εκμεταλλευτούν τις απώλειες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ ή και των δύο (σε περίπτωση ισοπαλίας) στο μεταξύ τους ντέρμπι τη Δευτέρα. Παράλληλα η νίκη θα έχει και ευεργετικές συνέπειες για την ψυχολογία της ομάδας, που δεν βρίσκεται και στο καλύτερο δυνατό σημείο μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα για το Champions League, που κατέστησε πολύ δύσκολο το έργο των «ερυθρολεύκων» για την ευρωπαϊκή υπέρβαση.
Στον πάγκο ο Ριβάλντο
Εκτός ενδεκάδας προτίμησε να αφήσει για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (16:45) τον Ριβάλντο ο Τροντ Σόλιντ, σε μια κίνηση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Ο Νορβηγός τεχνικός αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα ούτε τους Καφέ και Γεωργάτο, τους οποίους θα αντικαταστήσει με τους Μάριτς και Ντομί. Σε ρόλο αντι-Ριβάλντο θα αγωνιστεί ο Τζόρτζεβιτς, αριστερός επιθετικός θα είναι ο Καστίγιο και δεξιός ο Οκκάς. Η σύνθεση των «ερυθρολεύκων»: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Σέζαρ, Ανατολάκης, Στολτίδης, Μάριτς, Τζόρτζεβιτς, Οκκάς, Καστίγιο, Κωνσταντίνου.
Αναβάλλεται ή ματαιώνεται η κουβέντα
Ούτε το Σάββατο έγινε τελικά η πολυαναμενόμενη κουβέντα ανάμεσα σε Ριβάλντο και Τροντ Σόλιντ για το θέμα που προέκυψε μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Βραζιλιάνου άσου για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Οι δύο άνδρες αν και έχουν περάσει τέσσερις μέρες μετά το ματς με τη Ρόμα δεν έχουν μιλήσει και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αυτή η συζήτηση δεν γίνει ποτέ και το θέμα ξεχαστεί.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






