Stoiximan Super League

Άνοιξε λογαριασμό ο «Πετρογκόλ»!

Τον απέκτησε για να δώσει επιθετικές λύσεις. Και με το… καλημέρα ο Αντώνης Πετρόπουλος έδειξε το «ένστικτο» που διαθέτει, πετυχαίνοντας ένα γκολ στη φιλική νίκη της ΑΕΚ (2-0) επί του Πανερυθραϊκού.

Στόχος του Έβαλντ Λίνεν ήταν να τεστάρει τους παίκτες του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Φυσικά ήταν και ένα πρώτο «κρας τεστ» για τους νεοαποκτηθέντες, Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο, οι οποίοι ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα.

Η «Ένωση» ήταν πιο κινητική και κατάφερε (σχετικά) νωρίς να ανοίξει το σκορ. Ο τερματοφύλακας της Νέας Ερυθραίας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά από σέντρα του Αρκούδα, με τον «Πετρογκόλ» να είναι στη σωστή θέση και να κάνει το 1-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο νεοαποκτηθείς άσος της ΑΕΚ έχασε ακόμα μια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ του, μετά από κεφαλιά που έπιασε μέσα στην περιοχή.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα άλλαξε και τους «11» βασικούς που είχε παρατάξει. Εν τέλει η ομάδα του πέτυχε ακόμα ένα γκολ, στο 65’ όταν ο Κορδέρο έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή για να γράψει το 2-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων». Κάτι η καταιγίδα που έπιασε, κάτι οι αλλαγές, αποσυντόνισαν την ΑΕΚ, με το 2-0 να μένει ως το τέλος και τον Πετρόπουλο -έστω και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του- να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με τη νέα του φανέλα.

Να υπενθυμίσουμε πως τόσο ο Πετρόπουλος, όσο και ο Μητρόπουλος δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Λίνεν για το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Μοσχονάς (46' Μακρυωνίτης), Αρκούδας (46' Τσουκαλάς), Τσαμουρλίδης (46' Παπαδημητρίου), Κουτρουμπής (46' Τσούπρος), Γιάγκο (46' Φωτιάς), Φέτσης (46' Ρίκκα), Μητρόπουλος (46' Κορδέρο), Γροντής (46' Κουρέλλας), Φούντας (46' Τσίτας), Γκερέιρο (46' Βαλλιάνος), Πετρόπουλος (46' Σταματής).

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x