Stoiximan Super League

Εκπλήξεις από τον Λίνεν

Μια ευχάριστη είδηση (την ετοιμότητα του Γιώργου Κουτρουμπή) και εκπλήξεις διαφορετικής… διαβάθμισης επεφύλαξε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Έβαλντ Λίνεν για τον «τελικό» της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Το μόνο ερωτηματικό που υπήρχε ενόψει του «τελικού» που έχει μπροστά της η ΑΕΚ με την Ξάνθη ήταν το αν θα είναι διαθέσιμος ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Και ευτυχώς για την «Ένωση» η τελευταία προπόνηση απάντησε θετικά (για τη συμμετοχή του) σ’ αυτό το ερωτηματικό.

Ενώ λοιπόν ο Έλληνας στόπερ γυμνάστηκε κανονικά για δεύτερη σερί μέρα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, το ίδιο δεν έγινε -για διαφορετικούς λόγους- με τους Καραλή, Γιάγκο και Φουρτάδο.

Κι αν ο αποκλεισμός του Αφρικανού δεν είναι έκπληξη (δεδομένου του ότι είχε τεθεί εκτός ομάδας μετά το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής) και η απουσία του νεοαποκτηθέντα χαφ από τις επιλογές του Γερμανού μπορεί να εξηγηθεί από το ότι κρίθηκε ανέτοιμος, το ίδιο δεν ισχύει για τον Πορτογάλο αμυντικό.

Κι αυτό διότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και παρόλο που υπάρχει προφανής έλλειψη στα στόπερ (και ο Κουτρουμπής δεν είναι 100% έτοιμος) το να πληρώσει την κακή εμφάνιση στην Τρίπολη κρίθηκε προτεραιότητα από τον Λίνεν.

Κατά τ’ άλλα, ο Γερμανός (που ήταν άρρωστος κι έμεινε στο γραφείο του κατά τη διάρκεια της προπόνησης) άφησε έξω τον Παπαδημητρίου, ενώ επανέφερε στις επιλογές του τον Παυλή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη SKODA Ξάνθη: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x