Stoiximan Super League

Τους έλυσε τις απορίες

Την ευκαιρία να τα πουν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, είχαν στο διοικητικό συμβούλιο που έκαναν την Παρασκευή (11/1) τα μέλη του συλλόγου μετόχων της ομάδας του Ηρακλείου.

Το «παρών» στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μετόχων του ΟΦΗ έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης. Μάλιστα, στην συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (11/1) ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας απάντησε στα περισσότερα από τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Μάλιστα, η πλειοψηφία των ερωτήσεων να περιστρεφόταν γύρω από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο την ΠΑΕ, όπως είναι το οικονομικό, οι μεταγραφές και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας, ενώ αρκετά από τα μέλη του συλλόγου μετόχων κατέθεσαν προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση της ΠΑΕ μαζί τους και να γίνει ακόμη πιο ωφέλιμη.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x