Stoiximan Super League

Τα τυπικά για Λέτο

Τα τυπικά απομένουν για την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Λέτο από τον Παναθηναϊκό. «Αποχαιρετά» το Σάββατο με Πανθρακικό. Τη Δευτέρα λύνει το συμβόλαιό του. Στις ΗΠΑ ο Αλαφούζος.

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο με τον Παναθηναϊκό.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες (σχετικά με την καταβολής της αποζημίωσης) συμφωνήθηκαν στην σημερινή (18/1) συνάντηση του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση του «τριφυλλιού» και τη Δευτέρα αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Αργεντινός θα αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ.

Στις ΗΠΑ ο Αλαφούζος

Στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ενημερώσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ότι μια από αυτές τις ημέρες ήθελε να τους κάνει το τραπέζι.

Αρχικά ήταν να γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή, όμως οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν να γίνει το Σάββατο μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Όμως το ταξίδι του Γιάννη Αλαφούζου στις ΗΠΑ, μεταθέτει το τραπέζι για την επόμενη εβδομάδα.

Λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν θα παρακολουθήσει ούτε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ούτε εκείνο του Κυπέλλου με τον Πλατανιά (η ρεβάνς του 2-1 στο ΟΑΚΑ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x