Stoiximan Super League

Ακριβοί και οι τρεις αλλά…

Τα ονόματα των Μίτσελ, Μανθάνο και Όλτρα όντως απασχολούν τον Ολυμπιακό όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι... εύκολες υποθέσεις αφού το κασέ τους είναι "τσιμπημένο".

Είναι γνωστό ότι μετά την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ομάδας έχει στρέψει κατά κύριο λόγο την προσοχή της σε περιπτώσεις από την ισπανική αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη.

Τα πρώτα ονόματα που βγήκαν στην επιφάνεια είναι αυτά των Μίτσελ, Μανθάνο και Όλτρα. Πρόκειται για τρεις τεχνικούς που έχουν αποχωρήσει από τους συλλόγους στους οποίους εργάζονταν και αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ωστόσο, μόνο εύκολες περιπτώσεις δεν είναι και αυτό έχει να κάνει με το κασέ τους. Και οι τρεις είναι… ακριβοί για τα δεδομένα των «ερυθρολεύκων» και αυτό στο «λιμάνι» το ξέρουν καλά. Από εκεί και πέρα όμως, γνωρίζουν ότι από την στιγμή που είναι άνεργοι, δεν είναι απίθανο να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις προκειμένου να βρουν μία ομάδα, ειδικά αν αυτή είναι φαβορί για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και συνεχίζει στην Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός.

Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζει την αναζήτηση και τις επαφές προκειμένου να βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από εδώ και στο εξής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x