Stoiximan Super League

Ανοιχτό του Μίτσελ, εξετάσεις για Αντώνη

Συνεχίζονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ, όμως οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την άλλη εβδομάδα. «Τεστ» για τον Νικοπολίδη το ματς με τον Πανθρακικό.

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να έχουν σημειωθεί εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή για τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα έρθουν σε συμφωνία με τον Μίτσελ, έχοντας ως εναλλακτικές λύσεις τον Μανθάνο και τον Όλτρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να περιμένουν τον πρώτο, αφού έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει ζητήσει προθεσμία για να απαντήσει και είναι σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του.

Στην πρώτη επαφή που είχαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας με τον Μίτσελ παρατηρήθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Αν και στην Ισπανία αναπαράγουν ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν ακούσει ακόμα τη θετική απάντησή του , ούτε όμως έχουν εισπράξει κάποιο «όχι».

Είναι σαφές ότι περιμένουν πως μέσα από τις συζητήσεις θα μπορέσουν να φτάσουν σε συμφωνία, με σύμμαχο τον χρόνο και όχι την πίεση.

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να κάθεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας έχει την ευκαιρία, αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποιον από τους υποψήφιους προπονητές, να αναλάβει επίσημα τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αν ο Ολυμπιακός παίξει ωραίο ποδόσφαιρο στην Κομοτηνή και πάρει τους τρεις βαθμούς, είναι λογικό να ανέβουν οι μετοχές του 42χρονου τεχνικού και ίσως είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x