Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με έγγραφο της την Τετάρτη το μεσημέρι προς την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄-Γ΄ εθνικής την ενημερώνει για το ύψος των πληρωμών των διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας στους αγώνες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών. Όλα αυτά θα ισχύσουν από την ερχόμενη αγωνιστική.
Το περιεχόμενο του εγγράφου έχει ως εξής:
Κύριε Πρόεδρε
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σας γνωρίζει, με βάση την απόφαση του Δ.Σ. της 25.10.2006 (Δ.Σ. Νο 33) και την συνεννόηση Ε.Π.Ο.-ΚΕΔ/Ε.Π.Ο.-Ένωση Β΄-Γ΄ Εθνικής, την τελική συμφωνία για το ως άνω θέμα. Ειδικότερα:
Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας: Διαιτητής: 400 ευρώ, Βοηθός Διαιτητής: 200 ευρώ, 4ος Διαιτητής: 200 ευρώ, Ημεραργία: 30 ευρώ, Διανυκτέρευση: Με τιμολόγιο ΕΠΟ, Διανυκτέρευση Ταξί: 75 ευρώ, Αεροδρόμιο ή λιμάνι έως την πόλη και αντίστροφα: 40 ευρώ. Ο Παρατηρητής Διαιτησίας θα αποζημιώνεται με 150 ευρώ.
Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας: Διαιτητής: 250 ευρώ, Βοηθός Διαιτητής: 125 ευρώ, 4ος Διαιτητής: 125 ευρώ, Ημεραργία 30 ευρώ, Διανυκτέρευση: Με τιμολόγιο ΕΠΟ, Διανυκτέρευση Ταξί: 75 ευρώ, Αεροδρόμιο ή λιμάνι έως την πόλη και αντίστροφα: 40 ευρώ. Ο Παρατηρητής Διαιτησίας θα αποζημιώνεται με 100 ευρώ.
Κύπελλο Ελλάδος μεταξύ ΠΑΕ Β΄ Εθνικής, ΠΑΕ Β΄Εθνικής και ΠΑΕ ή ΤΑΠ Γ΄Εθνικής και ΠΑΕ ή ΤΑΠ Γ΄Εθνικής: Διαιτητής: 250 ευρώ, Βοηθός Διαιτητής: 125 ευρώ, 4ος Διαιτητής: 125 ευρώ, Ημεραργία: 30 ευρώ, Διανυκτέρευση: με τιμολόγιο ΕΠΟ, Διανυκτέρευση Ταξί: 75 ευρώ, Αεροδρόμιο ή λιμάνι έως την πόλη και αντίστροφα: 40 ευρώ. Ο Παρατηρητής Διαιτησίας θα αποζημιώνεται με 100 ευρώ, αναφέρει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






