Παράπονα στους παίκτες του πως φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό στο ματς του Σαββάτου έκανε ο Νίκος Καραγεωργίου, στη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης. Ο Καβαλιώτης τεχνικός επισήμανε πως το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» αποτελεί παρελθόν και πλέον το βλέμμα άπαντων στρέφεται στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
«Ξεχνάμε το Φάληρο και τον Ολυμπιακό, όμως εκεί δεν έπρεπε να ήμασταν φοβισμένοι. Έχουμε μπροστά μας τώρα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μετά το παιχνίδι στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό και πρέπει να κερδίσουμε σε αμφότερα. Πρέπει να πάρουμε βαθμό την Κυριακή και στη συνέχεια να προκριθούμε στο Κύπελλο.
Η αποστολή μετά το ματς στο Περιστέρι θα παραμείνει και τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα, ώστε από εκεί να ταξιδέψει κατευθείαν στο ακριτικό νησί.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






