Δύο νέα πρόσωπα φαίνεται πως σχεδιάζει να καλέσει στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Ότο Ρεχάγκελ, όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της FIFA. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε μαχαιριά στην καρδιά την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο έδειξε αποφασισμένος να οδηγήσει το ελληνικό συγκρότημα στην τελική φάση του EURO 2008. Συνεχίζοντα οι τιμές για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
«Έχουμε ακόμα το 90% των παικτών της εποχής της Πορτογαλίας, αλλά προσθέσαμε κάποια ταλέντα, όπως ο 21χρονος επιθετικός Γιώργος Σαμαράς της Μάντσεστερ Σίτι και ο αριστερός μπακ Παναγιώτης Λαγός που αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Επίσης, έχω έναν-δύο νέους στο... μανίκι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Χερ Ότο», ενώ μιλώντας για την πρόκληση που λέγεται EURO 2008 είπε: «Οι Ελληνες συνηθίζουν να υπερβάλουν στις αντιδράσεις τους, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση λέω με ειλικρίνεια ότι ο αποκλεισμός μας από το Μουντιάλ ήταν σαν μια μαχαιριά στην καρδιά. Έγινε εξαιρετική διοργάνωση στη Γερμανία. Τώρα, όμως, στοχεύουμε στο Euro 2008. Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε αν θα το κερδίσουμε ξανά, αλλά συγκεντρωνόμαστε στον στόχο της πρόκρισης. Μου αρέσει πάντα να προχωρώ βήμα βήμα. Κατακτήσαμε το προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θέλουμε να προκριθούμε στο επόμενο. Οι παίκτες μου το θέλουν πάρα πολύ, ειδικά από τη στιγμή που απέτυχαν να περάσουν στο Μουντιάλ της Γερμανίας. Αλλά δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση και αυτή τη στιγμή, ο όμιλος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού».
Τέλος, μιλώντας για την ομάδα του στάθηκε στη συμπάθειά του, τον Τραϊανό Δέλλα. «Έχουμε συγκροτημένη ομάδα και είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα. Έχω ένα πραγματικό ‘κόσμημα’ στα μετόπισθεν, τον Τραϊανό Δέλλα. Έχασε λόγω τραυματισμού αρκετά παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ και αυτό ήταν μεγάλο πλήγμα για μας. Από πλευράς τακτικής, είμαστε ικανοί να παίξουμε τα πάντα, αλλά μας αρέσει να παίζουμε το 4-3-3 και το 4-4-2», τόνισε.
Στο ίδιο κείμενο φιλοξενείται και δήλωση του αποχωρήσαντα Θοδωρή Ζαγοράκη: «Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν οι συμπαίκτες μου, είναι η πρόκριση στα τελικά».
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






