Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Συμφωνία με Κάππο

Στα «κιτρινόμαυρα» θα ντυθεί και πάλι, όπως όλα δείχνουν ο Στάθης Κάππος. Ο 25χρονος αμυντικός που έμεινε προσφάτως ελεύθερος από την ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Άρη και τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας 3,5 ετών.

Στα «κιτρινόμαυρα» θα ντυθεί και πάλι, όπως όλα δείχνουν ο Στάθης Κάππος. Ο 25χρονος αμυντικός που έμεινε προσφάτως ελεύθερος από την ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Άρη και τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας 3,5 ετών.

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στάθης Κάππος. Ο 25χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Θεσσαλονικέων και τη Δευτέρα αναμένται να "πέσουν" οι υπογραφές των συμβολαίων. Ο Κάππος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ την Πεμπτη και εκτός συγκλόνιστικού απροόπτου θα φορέσει και πάλι τα "κιτρινόμαυρα" για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Γιώργος Χάτζαρας: «Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα»

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη για τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ο Γιώργος Χατζάρας. «Θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Είμαστε αισιόδοξοι κι έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση ως ομάδα, είτε παίζουμε καλά, είτε όχι. Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα και με αυτήν τη φιλοσοφία βαδίσαμε στον πρώτο γύρο», τόνισε ο τεχνικός του Άρη και συμπλήρωσε: «Η Καλλιθέα είναι επικίνδυνη ομάδα. Εχει δύναμη στην επίθεση κι εμείς είμαστε μια ομάδα που πηγαίνει καλά σε φάση άμυνας. Το ματς είναι δύσκολο, όπως δύσκολοι είναι όλοι οι αντίπαλοι μας στην Α΄ εθνική.
Ελπίζουμε με τη συμπαράσταση του κόσμου μας που είναι απαραίτητη, να φέρουμε το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε.
Ο κόσμος πρέπει από δω και πέρα να είναι προσεκτικός και να συνεχίσει να είναι κοντά μας χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, όπως και στο Καυταντζόγλειο.
Εχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Νέες δοκιμές

Άλλοι δύο Καμερουνέζοι ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν από τον προπονητή του Άρη. Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό, Κουεμάχα, αλλά και τον 20χρονο αμυντικό χαφ Γιουτζίν Φουμουμπότ. Πάντως απ’ ότι φαίνεται θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι στιγμής ο Ινόγκουε, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προκειμένου να βγάλει κάποια συμπεράσματα ο Χατζάρας.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Καλλιθέα θα παραμείνουν οι γνωστοί απόντες Καλλιμάνης και Σανχούρχο, όπως και ο Παντελίδης που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς. Ο Βαγγέλι θα πάρει τη θέση του Καλλιμάνη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μαρκομιχάλης θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, ως αντί-Σανχούρχο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x