Stoiximan Super League

Μεταγραφές στο παρά πέντε

Ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ καταβάλλει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός. Διερευνητική επαφή με Βαζέχα. Ανησυχία για τους διακανονισμούς.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί την ύστατη στιγμή να αποκτήσει όχι έναν αλλά δύο ποδοσφαιριστές. Στόχος είναι η προσθήκη ενός σέντερ φορ, καθώς έχει απομείνει μόνο ο Τοτσέ (και ο τραυματίας Φορναρόλι που δεν έχει ικανοποιήσει), αλλά κι ενός αριστερού μπακ, μιας και με την επικείμενη αποχώρηση του Σπυρόπουλου διαθέσιμος είναι μόνο ο νεαρός Χουχούμης.

Ο Ούγκο Βαρέλα, σκάουτερ και συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, έρχεται για το σκοπό αυτό στην Αθήνα σήμερα. Ο Πορτογάλος σκάουτερ έχει κάνει κάποιες επαφές για την απόκτηση επιθετικού με τη μορφή δανεισμού (οι Σκωτσέζοι έγραψαν για τον Κρις Μπόιντ που αποχωρεί από τις ΗΠΑ αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο), αλλά από πλευράς «πράσινων» δεν διαρρέεται το παραμικρό για το όνομα του παίκτη. Επίσης έχει στα υπόψη και κάποιους αριστερούς μπακ, παρότι είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να στραφεί στη λύση του Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Έτοιμος ο Βαζέχα

Ο Φάμπρι μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου πήρε παράταση ζωής στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Κάποιοι, ωστόσο, θεωρούν (και ίσως δικαιολογημένα) πως απλώς αναβλήθηκε η απόλυσή του. Κριτήριο για τον Ισπανό προπονητή θα είναι και το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Φάμπρι είναι στον… αέρα και ο Κριστόφ Βαζέχα έτοιμος να πάρει τη θέση του ανά πάσα στιγμή. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει μια διερευνητική επαφή μαζί του, ενώ και ο ίδιος δήλωσε στον πολωνικό Τύπο πως θα πει το «ναι» παρά τις δυσκολίες της αποστολής που θα κληθεί να αναλάβει.

Πρόβλημα με τους διακανονισμούς

Στις 25 Ιανουαρίου έληξε η προθεσμία που είχε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τηρήσει τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα που είχαν υπογράψει οι παίκτες και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν. Πλέον υπάρχει κίνδυνος προσφυγής, αν και είναι αμφίβολο αν όσοι τελικά παραμείνουν στην ομάδα θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση. Το πρόβλημα είναι πως οι παίκτες θα κληθούν σύντομα να υπογράψουν νέους διακανονισμούς και είναι λογικό να παρουσιάζονται επιφυλακτικοί μετά τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων. Όλα αυτά κι ενώ το Μάρτιο επίκειται ο έλεγχος της UEFA, από τον οποίο αν δεν περάσει επιτυχώς η ΠΑΕ κινδυνεύει με αυστηρές κυρώσεις και διατρέχει κίνδυνο ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x