Stoiximan Super League

Όχι άλλη… υπομονή

Πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ φέρεται έτοιμος να καταθέσει μέχρι τη Δευτέρα ο Δημήτρης Βιντιάδης, αλλά η διοίκηση περιμένει πράξη. Σκληραίνουν τη στάση τους οι οργανωμένοι.

Η υπομονή έχει και τα όριά της. Και μάλλον έχει στερέψει στην ΑΕΚ, όπως και οι αντοχές της ΠΑΕ στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παραμένουν ο μεγαλύτερος βραχνάς της ακόμη και σε μια περίοδο που η ομάδα δείχνει να ανασταίνεται αγωνιστικά και να απομακρύνεται σταδιακά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης καλείται μέχρι την προσεχή Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, να ανοίξει τα χαρτιά του. Ο 32χρονος εφοπλιστής φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του πως θα μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας δεν αρκούνται σε «διαρροές» και θέλουν επίσημες θέσεις.

Επίκειται το ραντεβού του επίδοξου επενδυτή με τον Ανδρέα Δημητρέλο για να τον ενημερώσει για τις τελευταίες κινήσεις του, αλλά περισσότερο ο κόσμος προσδοκά από αυτόν μία επίσημη τοποθέτηση και την πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών εν όψει της γενικής συνέλευσης της προσεχούς Δευτέρας.

Η μη συγκέντρωση των κεφαλαίων που ο ίδιος θεωρεί απαραίτητα αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη γίνει ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο εξακολουθούν να αποτελούν τα βασικά εμπόδια για τον Δημήτρη Βιντιάδη και μένει να φανεί αν θα τα παραβλέψει.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας που αγωνιούν για το μέλλον της ετοιμάζονται να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία θα διαμηνύουν στον Δημήτρη Βιντιάδη πως η αναμονή για τις αποφάσεις και τις κινήσεις του τελειώνει τη Δευτέρα. Ο κόσμος απαιτεί αποφάσεις εδώ και τώρα και δείχνει έτοιμος να σκληρύνει τη στάση του, ενώ ετοιμάζει και δυναμικό «παρών» στη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη ζητώντας άμεσα τη διαλεύκανση της υπόθεσης που… σέρνεται εδώ και καιρό στις αίθουσες δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί με ψήφισμά τους ζητούν πάγωμα των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο και σύνδεση της υπόθεσης αυτής με τη δίκη του άλλοτε αφεντικού της ομάδας, από τον οποίο η ΑΕΚ διεκδικεί από 44 μέχρι 88 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x