Stoiximan Super League

Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Διαμαντάκος

Αισιόδοξοι είναι οι άνθρωποι του Άρη μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Φαίνεται πως ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κέρκυρα, όμως μετά από εξετάσεις φάνηκε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι τόσο σοβαρό όσο αρχικά είχε προβλεφθεί.

Βέβαια η συμμετοχή του δεν είναι ακόμη σίγουρη, με τους ανθρώπους του Άρη να πιστεύουν πως την Πέμπτη ο παίκτης θα είναι σε θέση να βγάλει το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x