Stoiximan Super League

Πήρε και Αναστασόπουλο η ΑΕΚ!

Εδώ έκανε το… δύσκολο με την απόκτηση του Ανάκογλου. Στη μεταγραφή του (ελεύθερου πλέον) Αναστασόπουλου θα αντιμετώπιζε πρόβλημα η ΑΕΚ;

Αν έλεγε κανείς στην ΑΕΚ των τόσων προβλημάτων ότι θα έκανε… μισή ντουζίνα μεταγραφές τον Γενάρη δύσκολα θα γινόταν πιστευτός.

Με σωστούς χειρισμούς ωστόσο, η «Ένωση» κατάφερε ν’ αποκτήσει τέσσερις παίκτες που ήδη αποδεικνύονται σημαντικοί (Πετρόπουλος, Μητρόπουλος, Τσουμάγκας, Καραλής), έναν που έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί (Ανάκογλου) κι έναν που θεωρείται από τον Έβαλντ Λίνεν ότι επίσης μπορεί να βοηθήσει.

Αυτός ο τελευταίος, λοιπόν, είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος. Ο αμυντικός χαφ της Καβάλας, που δεν είναι γνώριμος στον Γερμανό μονάχα απ’ τα δυο φετινά παιχνίδια για το Κύπελλο, αλλά και απ’ τη σύντομη συνύπαρξή τους στον Πανιώνιο (όπου αγωνίστηκε την τετραετία 2008-12).

Έτσι, μετά από δική του εισήγηση -κι αφού ο 22χρονος μέσος πήρε την ελευθέρας του από τους «αργοναύτες», η ΑΕΚ συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για δυο ακόμα χρόνια.

Δείτε στιγμιότυπα του Αναστασόπουλου από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x