Stoiximan Super League

«Ράμπο» ο Μητρόπουλος!

Άλλον Μητρόπουλο ξέραμε μ’ αυτό το παρατσούκλι. Κι αυτός της ΑΕΚ όμως απόλυτα το δικαιολογεί! Όπως είχε… δεσμευτεί, ο νεαρός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα παίξει με τον Πανιώνιο.

Βλέποντας τον Μητρόπουλο να μην μπορεί να προπονηθεί την Πέμπτη, ο «πονοκέφαλος» του Έβαλντ Λίνεν ήταν… μεγαλύτερος και από τους πόνους του νεαρού χαφ στους κοιλιακούς.

Διότι είναι αναμφισβήτητη η συμβολή του στη μεταμόρφωση της ΑΕΚ και παραδεκτό ότι είναι απαραίτητος στο σύστημα του ρόμβου που χρησιμοποιείται πλέον.

Ο Μητρόπουλος ωστόσο είχε… ξεκαθαρίσει από χθες στους συμπαίκτες του πως -ακόμα κι αν οι ενοχλήσεις παρέμεναν- δεν επρόκειτο να χάσει τον «τελικό» με τον Πανιώνιο. Και σήμερα που θα ξεκαθαριζόταν οριστικά αυτό, φρόντισε να δικαιολογήσει το… διακριτικό παρατσούκλι «σκύλος» με το οποίο κυκλοφορεί στα Σπάτα.

Ο νεαρός χαφ, λοιπόν, προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι. Έστω και με επιφυλάξεις από την πλευρά του Έβαλντ Λίνεν που -δια παν ενδεχόμενο και δεδομένης της έλλειψης του Ρίκκα- αποφάσισε να συμπεριλάβει στις επιλογές του για τη θέση του καθαρόαιμου αμυντικού χαφ και τον ξεχασμένο… Αγκιριμπά!

Κατά τ’ άλλα, στο ξενοδοχείο πήγε κανονικά και ο Αρκούδας (χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται μιας και δεν έπεσε ο πυρετός που τον ταλαιπωρεί), αλλά και ο Φουρτάδο που επιστρέφει έπειτα από καιρό σε αποστολή.

Αντίθετα, έξω έμεινε αυτή τη φορά ο Καραλής, οι νεοαποκτηθέντες Ανάκογλου και Αναστασόπουλος (ο δεύτερος έκανε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο και ασκήσεις στο γυμναστήριο), όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Βλάχος και οι τραυματίες Ρίκκα και Γιάγκο (που μαζί με τον Καλογέρη έκαναν ατομικό πρόγραμμα).

Όσον αφορά στο πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, η τελευταία προπόνηση επιβεβαίωσε την πρόθεση του Έβαλντ Λίνεν ν' αντικαταστήσει με τον Φέτση τον τραυματία Ρίκκα. Εκτός της αλλαγής του Τσουκαλά λοιπόν (που θα πάρει τη θέση του Αρκούδα) οι υπόλοιπες θέσεις στον ρόμβο θα μείνουν ίδιες και θα καλυφθούν ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Αρκούδας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μητρόπουλος, μπροστά του οι Φέτσης-Κορδέρο, σε ρόλο επιτελικού ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση θα παραμείνουν οι Φούντας-Πετρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους εξής: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Κορδέρο, Κατίδη, Γκερέιρο, Παυλή, Σταματή, Φουρτάδο, Φούντα, Φέτση, Αγκιριμπά, Πετρόπουλο, Τσουμάγκα, Μπουγαΐδη, Αρκούδα, Τσούπρο, Μητρόπουλο, Κουτρουμπή και Τσουκαλά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x