Stoiximan Super League

«Πρέπει να φύγει ο Δώνης»

Αντίθετος με την παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιάννης Γούναρης.

Στο «στόχαστρο» του κόσμου του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (2-2). Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» αποδοκιμάστηκε στην Τούμπα, όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας.

Η διοίκηση τον στηρίζει, αλλά μέρα με τη μέρα πληθαίνουν οι «φωνές» στη Θεσσαλονίκη για απομάκρυνσή του.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούναρης, εξέφρασε την άποψη ότι ο σύλλογος θα πρέπει να επιδιώξει τη συνεργασία με ένα μεγαλύτερο -σε αξία- προπονητή.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Πρέπει να φύγει ο Δώνης. Να έρθει ένας μεγάλος προπονητής και να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν πρέπει να χαθεί ο Γκαρσία. Μαζί με τον Κατσουράνη είναι οι "κολώνες" του κέντρου. Δεν επιτρέπεται να μην πάρει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες υψηλής κλάσης. Έχουν παίξει παιχνίδια στην Ευρώπη και είναι διεθνείς. Έχει διαφορετικούς στόχους από τον Άρη και έπρεπε η ομάδα να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφερε. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει η πιο δεμένη ομάδα της Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Σύμφωνα με τη μορφή του αγώνα και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δικαιολογημένα αποδοκίμασαν το Δώνη οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Γιατί η αλλαγή που έκανε ο Δώνης και άλλαξε το σύστημα ήταν σαν να τον ικανοποιούσε το "Χ" και δεν πήγε για το διπλό. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του. Το πέναλτι στον παίκτη του Άρη ήταν πέναλτι. Είναι λάθος του μικρού λόγω απειρίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x