Stoiximan Super League

Ο Μίτσελ θα έχει… παρέα

Μαζική υποστήριξη θα έχει ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Μίτσελ, κόντρα στον Αστέρα το προσεχές Σάββατο στην Τρίπολη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Περίπου σαν στο… σπίτι του θα νιώσει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη. Η διοίκηση της ΠΑΕ εξασφάλισε 1.650 εισιτήρια για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα. Έτσι ο Μίτσελ στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» δεν θα νιώθει καθόλου μόνος, αφού η κερκίδα των φιλοξενουμένων στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι κατάμεστη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ" το Σάββατο, 09/02/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), από την Τετάρτη 06/02 έως την Παρασκευή 08/02 από τις 10:00-18:00.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 15€.

Τηλ. Επικοινωνίας : 210-48 00 901».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x