Stoiximan Super League

Ανησυχία για Καζναφέρη

Αμφίβολος εν όψει Πλατανιά ο Κώστας Καζναφέρης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Θεραπεία ο Βελλίδης. «Ντόπες» από τον Μιχαλήτσο στους παίκτες του Άρη.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος είδε με ικανοποίηση τους Τάτο και Παπαστεριανό να συμμετέχουν στην προετοιμασία για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά, την ίδια ώρα όμως που αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του Κώστα Καζναφέρη.

Το τελευταίο διάστημα ο δεξιός μπακ-χαφ αισθανόταν ενοχλήσεις στην γάμπα, που σήμερα (8/2) έγιναν έντονες με συνέπεια να μείνει -προληπτικά- εκτός προπόνησης.

Έτσι, λοιπόν, εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με την ελπίδα να μην έχει κάτι το σοβαρό.

Θεραπεία έκανε και ο Μάρκος Βελλίδης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι τραυματίες Μαργαρίτης και Αγγελούδης.

«Ντόπες» από Μιχαλήτσο

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι σούπερ-σημαντικό για τον Άρη προκειμένου να απομακρυνθεί έστω και οριακά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανέλαβε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, μιλώντας τους σήμερα στην προπόνηση για τη σημασία του αγώνα και το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το πάθος και η αποφασιστικότητα που θα δείξουν. Με την προσμονή αυτά τα στοιχεία να βγουν και στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x