Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Έμπλεξε η ομάδα»

Ανήσυχος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την νέα ήττα του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα, από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1).

Μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη, ο τεχνικός του Πανιώνιου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα από τον ΠΑΣ, ωστόσο τόνισε πως στην αψιμαχία Καμπάνταη - Τζημόπουλου έπρεπε να αποβληθούν και οι δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο και κάπου εκεί έρχεται η αποβολή του Καμπάνταη, που διαφοροποιεί τα πράγματα.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή, ώστε να καλύψουμε το αριθμητικό μειονέκτημα. Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία, αλλά νομίζω ότι η φάση της αποβολής έπρεπε να αποβληθούν και οι δυο».

Για το πέναλτι που ζητά ο Κούρντι: «Δεν έχω ιδέα, δεν μπορώ να πω κάτι και δεν έχω άποψη».

Για την κατάσταση που δημιουργείται στην βαθμολογία μετά τις δύο σερί ήττες: «Πράγματι, τώρα η ομάδα έχει μπλέξει».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Κρίμα, αλλά αυτό που μετράει είναι η εικόνα της βαθμολογίας. Σταθήκαμε καλά, αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η βαθμολογία».

Για την χρησιμοποίηση του Παντίδου στα χαφ: «Στο συγκεκριμένο ρόλο δεν έχουμε κανέναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Αφού τόσο τον Ρόκα όσο και τον Ανδράλα δεν μπορούμε να τους έχουμε, ενώ και ο Βασίλης ( Ρόβας) έχει αποχωρήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x