Stoiximan Super League

Μπουγαΐδης; Παρών!

Με τον Μπουγαΐδη να φωνάζει «παρών», παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και χωρίς τους γνωστούς απόντες. Δείτε τους «εκλεκτούς» και τα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν.

Μπορεί την Πέμπτη να ανησύχησαν στην ΑΕΚ με την κατάσταση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ωστόσο ο διεθνής αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έβαλντ Λίνεν.

Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, με τον Γερμανό να καταστρώνει τα πλάνα του όλη την εβδομάδα χωρίς να υπολογίζει τρεις βασικούς. Κι αυτό γιατί -όπως αναμενόταν- εκτός έμειναν ο Κατίδης λόγω συμπλήρωσης καρτών, ο Κορδέρο που είχε αποβληθεί κόντρα στην Κέρκυρα, όπως επίσης και ο Ρίκκα που είναι τραυματίας.

Ο Λίνεν φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στο σχήμα και τους παίκτες που θα ξεκινήσει ως βασικούς. Ο Κωνσταντόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Βλάχο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσουμάγκα αριστερά. Δίδυμο στα στόπερ, θα βρίσκονται οι Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής. Ο Μητρόπουλος διατηρεί τη θέση του ως αμυντικό χαφ, παρά το γεγονός πως δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, για προληπτικούς λόγους. Ο Φέτσης θα είναι δεξιά, ο Αναστασόπουλος αριστερά, με τον Γερμανό να του δίνει φανέλα βασικού, μετά και την απουσία του Κορδέρο, ενώ ο Γκερέιρο θα είναι ο επιτελικός χαφ. Φούντας και Πετρόπουλος οι δύο της επίθεσης.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής. Φέτσης, Φούντας, Τσουμάγκας, Μπουγαίδης, Παυλής, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Καραλής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ανάκογλου, Φουρτάδο, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος, Β. Βλάχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x