Μπορεί ο κόσμος να πήγε στην Παιανία για να διαμαρτυρηθεί στους παίκτες για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όμως ο Φάμπρι είδε με ικανοποίηση τα προβλήματα του, σιγά-σιγά να μειώνονται και τους ποδοσφαιριστές του να τα δίνουν όλα στην προπόνηση.
Την Τετάρτη το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις τακτικής για να βελτιώσουν κάποια από τα πράγματα που ζητάει μονίμως ο Φάμπρι.
Στην προπόνηση, συμμετείχε και ο Μαυρίας, που χτες έκανε θεραπεία από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί στο πόδι στου Χαριλάου. Κανονικά «μπήκαν» και οι Κάιπερ, Βιτόλο και Μπουμσόνγκ που έκαναν αποφόρτιση λόγω κόπωσης ενώ σίγουρα απόντες θα είναι οι Φιγκερόα, Χουχούμης, Ταμπάκης, Βελάσκες και Ντίνας. Από την Πέμπτη θα γίνουν γνωστά περισσότερο τα της ενδεκάδας, αφού εκεί θα δοκιμάσει την ομάδα που σκέφτεται να κατεβάσει απέναντι στον ΟΦΗ ο Ισπανός.
Αλέξης Παπαχρήστος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






