Αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού αγώνα του Πανθρακικού στην έδρα του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης, μιλώντας στη Nova.
Ο τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας τόνισε ότι αν εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν την αναμενόμενη απόδοση, τότε θα καταφέρουν να φύγουν με το «τρίποντο» από τη Νέα Σμύρνη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης στη Nova
«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση μιας και προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση στα Γιάννενα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο. Μας βοηθάει ψυχολογικά που κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.
Στα Γιάννενα παίξαμε πολύ καλά και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε με τον Πανιώνιο. Είμαστε αρκετά φορμαρισμένοι και θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Πιστεύω να γίνει ένας καλός αγώνας και το πάθος, η δύναμη, η ψυχή θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






