Stoiximan Super League

Το… καταραμένο 3-1

Την ήττα με σκορ 3-1 από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο ΟΦΗ. Ωστόσο, το παράδοξο είναι πως αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Κρητικούς με το ίδιο αποτέλεσμα.

Άλλη μία ήττα για τον ΟΦΗ. Αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-1. Ωστόσο, το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι πως οι Κρητικοί για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δέχτηκαν τρία τέρματα και έβαλαν ένα.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αν και προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη. Τελικά όχι μόνο ηττήθηκαν από τους Θεσσαλονικείς, αλλά δέχτηκαν και τρία τέρματα, τα οποία σημειώθηκαν από τους Αθανασιάδη, Κατσικά και Λόρενς.

Ο 53χρονος τεχνικός όσο και αν προσπάθησε να διορθώσει τις αμυντικές… ανορθογραφίες των αμυντικών του στην «μάχη» της Κρήτης με τον Πλατανιά δεν τα κατάφερε. Οι Χανιώτες με το αυτογκόλ του Μονιάκη και το τέρμα του Γιάννου πήραν από νωρίς «αέρα» δύο τερμάτων. Ο ΟΦΗ αν και μείωσε με τον Σαρ έχασε και πάλι με σκορ 3-1.

Το κακό για τους «μελανόλευκους»… τρίτωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» χάρη στο όμορφο γκολ του Μαρίνου πήραν «κεφάλι» στο σκορ. Ωστόσο, οι Κρητικοί με τον Κουτσιανικούλη έφεραν το ματς στα ίσα, όμως οι ποδοσφαιριστές του Φάμπρι με δύο γκολ του Τοτσέ επικράτησαν 3-1 και το… καταραμένο 3-1 συνεχίζεται για τον Πετράκη και τους παίκτες του.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x