Ο Πορτογάλος χαφ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα στους «κίτρινους» και οι βρετανικοί σύλλογοι που εξετάζουν την περίπτωσή του είναι η Μπέρμιγχαμ και η Γουότφορντ.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σκάουτερ της δεύτερης είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σήμερα στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» για τον 26χρονο αμυντικό μέσο, κάτι που έχει πράξει πριν από λίγο καιρό η Μπέρμιγχαμ.
Αν και ο παίκτης έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς, δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή από το σημερινό ματς και φυσικά γλιτώνει τον Γιάννη Μιχαλήτσο από την υποχρέωση να αλλάξει δίδυμο στα αμυντικά χαφ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






