Μπορεί ο Πανθρακικός να έχει μπροστά του την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Βέροια (27/2), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης όμως το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται στο ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με αλλαγές, ώστε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν θέλει να μπει σε μπελάδες στο κυνήγι της σωτηρίας, ιδιαίτερα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο που είχε ως αποτέλεσμα οι «νεοφώτιστοι» να απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






